معاون اجتماعی پلیس پیشگیری تهران بزرگ با اشاره به تعطیلی واحدهای صنفی و افزایش خرید و فروش‌های غیرحضوری و اینترنتی، توصیه‌ها و هشدارهایی را به شهروندان و کسبه ارائه کرد.

خرید اینترنتی

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، سرگرد وحید سلطانی‌پاجی معاون اجتماعی پلیس پیشگیری تهران بزرگ با اشاره به تعطیلی واحدهای صنفی در تعطیلات کرونایی که از اول آذر آغاز شده، گفت: دراین ایام با توجه به تعطیلی واحدهای صنفی شاهد آن هستیم که برخی از این واحدها اعلام کرده‌اند که خدماتشان را به شکل سفارش تلفنی یا در محل انجام می‌دهند و برای این منظور شماره تماسی را هم اعلام کرده‌اند.

وی با بیان اینکه این روش متفاوت از خریدهای اینترنتی و سفارش از سایت‌ها و درگاه‌های آنلاین است، گفت: در این روش مشتریان با فروشگاه تماس می‌گیرند، محصول مورد نظر خود را سفارش می‌دهند و در محل دریافت می‌کنند. به همین دلیل لازم است هم فروشندگان و هم خریداران یک سری نکات و موارد را مدنظر قراردهند.

سرگرد سلطانی‌پاجی تاکید کرد: مهم‌ترین موضوع اطمینان از فروشگاه است و به همین دلیل توصیه می‌شود که اگر شهروندان قصد سفارش تلفنی کالایی را دارند، حتما از فروشگاه‌هایی کالاهای مورد نظر خود را خریداری کنند که پیشتر به شکل حضوری از آن خرید می‌کردند و از کیفیت محصولات آن با خبرند.

وی گفت: تطبیق کیفیت و اصالت کالا را همواره باید به عنوان یک اصل مدنظر قرار داد و به همین دلیل توصیه دیگر پلیس این است که هنگام دریافت محصول حتما بسته آن را بازکرده و کالای دریافتی را از نظر کیفیت و اصالت با آنچه که سفارش داده‌اند مطابقت دهند و سپس وجه کامل را پرداخت کنند.

معاون اجتماعی پلیس پیشگیری تهران بزرگ با بیان اینکه لازم است شهروندان برای دریافت سفارش کالای خود شخصا به در منزل بروند، تصریح کرد: لازم است شهروندان از بازکردن درِ آپارتمان برای افراد ناشناس خودداری کنند و برای دریافت سفارش خود به درِ ورودی ساختمان بروند. با این اقدام از ورود افراد ناشناس به داخل ساختمان جلوگیری می‌شود. همچنین در صورتی که افراد مدعی آوردن سفارش دیگر همسایه‌ها شده و خواستار بازکردن در شدند، لازم است که از این اقدام قبل از هماهنگی با همسایه مذکور جدا خودداری شود.

سلطانی به فروشندگان نیز هشدارهایی را ارائه کرد و گفت: فروشندگان توجه داشته باشند که به هیچ عنوان تا قبل از دریافت وجه، کالا را به خریدار واگذار نکنند. متاسفانه در مواردی دیده شده که افراد با نشان دادن رسید جعلی و گواهی انتقال وجه بانکی و ... مدعی واریز وجه به حساب فروشنده شده اما بعد از مدتی مشخص شده که رسید جعلی بوده است. به همین دلیل نیز لازم است فروشندگان حتما از واریز وجه به حساب خود از طریق پیامک بانکی به شماره خود یا استعلام از بانک مطئمن شوند.

این مسئول درباره محل معامله نیز گفت: خریدار و فروشنده هر دوباید در محلی معمول اقدام به خرید و فروش کنند، بنابراین اگر هریک از طرفین با اعلام محلی دور افتاده یا سوت و کور یا حتی ساعتی غیرمعمول برای معامله مواجه شد لازم است یا محل را تغییر داده یا ازحضور در محل خودداری کنند.

سلطانی در پایان به شهروندان توصیه کرد که اگر چنانچه خریدشان اضطراری نیست، می‌توانند تا زمان بازگشایی مجدد واحدهای صنفی صبر کرده و سپس نسبت به خرید حضوری درمحل نیز اقدام کنند، یا اینکه خرید خود را از فروشگاه‌های اینترنتی معتبر و دارای مجوز خرید و فروش آنلاین انجام دهند.

کد خبر 567202

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار حوادث

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha