بازرس اصناف گفت: واحد صنفی واقع در شهرک غرب علاوه بر جریمه نقدی با دستور نماینده دادستانی تهران تا اطلاع ثانوی تعطیل شد.

به گزارش همشهری‌آنلاین و به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ فکری بازرس اصناف گفت: روز گذشته ویدیویی در فضای مجازی مبنی بر حراج یک فروشگاه در یکی از پاساژهای شهرک غرب تهران منتشر شد که با تخفیف کالا باعث ازدحام جمعیت شده بود.

او ادامه داد: امروز بازرسان اصناف به محل وقوع تخلف مراجعه کردند و با بررسی‌های به عمل آمده این واحد صنفی به ارزش ۶ میلیون و ۸۴۰ هزار ریال جریمه نقدی شد. علاوه برجریمه نقدی این واحد صنفی به دلیل عدم رعایت نکات بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی با دستورنماینده دادستانی تهران  تا اطلاع ثانوی تعطیل شد.

جلوگیری از فعالیت واحد صنفی متخلف در شهرک غرب

مرکز اطلاع‌رسانی پلیس پایتخت اعلام کرد: در پی انتشار فیلمی در فضای مجازی از یکی از مجتمع‌های تجاری شهرک غرب که در آن به دلیل حراج اجناس یکی از فروشگاه‌های این مجتمع تجاری، تعداد زیادی از شهروندان در فضای بسته بدون رعایت فاصله گذاری اجتماعی برای خرید تجمع کرده بودند، موضوع بررسی و برای حفظ سلامت شهروندان، اداره اماکن پلیس امنیت عمومی پایتخت از ادامه فعالیت این واحد صنفی جلوگیری به عمل آورد.

با توجه به اینکه تجمع و عدم رعایت فاصله گذاری اجتماعی از جمله دلایل اصلی شیوع بیماری کرونا محسوب می‌شود، توصیه می‌شود شهروندان گرامی به طور جدی دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت کنند.

کد خبر 565037

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار حوادث

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۰:۴۲ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۵
    0 0
    شش صد هزار تومان برابر با ۲۰ دلار ، خخخخخخ