دادستان عمومی و انقلاب دزفول گفت: ۲ سارق طلاهای یک پیرزن دزفولی در کمتر از ۲۴ ساعت به همت ماموران کلانتری ۱۳ این شهرستان استان خوزستان دستگیر شدند.

دستگیری

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، منصور محمدی خباز افزود: این سارقان ساعت سه و نیم بامداد با ورود به منزل پیرزن اقدام به زورگیری و سرقت ۲ عدد النگوی او کردند. همسر کهنسال این پیرزن نابیناست و سارقان جوان در جریان سرقت النگوهای پیرزن، جراحاتی را هم به او وارد کردند. بازسازی صحنه جرم هم با حضور سارقان و خانواده پیرزن در محل رخ دادن حادثه انجام شد.

سرهنگ روح‌الله گراوندی، فرمانده انتظامی دزفول هم در حاشیه بازسازی صحنه جرم گفت: در پی سرقت و زورگیری طلاهای یک پیرزن ۸۰ ساله در ۲۴ ساعت گذشته موضوع به صورت ویژه در دستور کار همکاران ما در کلانتری ۱۳ دزفول قرار گرفت و با کار اطلاعاتی و تلاش شبانه‌روزی ۲ سارق زورگیر دستگیر و طلاها کشف شدند. سارقان به جرم خود اعتراف کردند و با قرار موقت راهی زندان شدند.

کد خبر 552989

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار خوزستان

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha