تاکنون بیش از ۳۱ هزار نفر برای آزمایش سرپایی کرونا به آزمایشگاه‌های زنجان مراجعه کرده‌اند که نتیجه ۳۰ درصد آنها مثبت بوده است.

تست کرونا

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان در جلسه ستاد پیشگیری از کرونا گفت: از بین ۳۱ هزار و ۲۴۹ نفر تست انجام‌شده در استان، جواب ۹۱۷۰ نفر مثبت بوده است.

محمدرضا صائینی، میزان ایمنی زنجانی‌ها را ۱۱ درصد اعلام کرد و افزود: بیش از ۸۸ درصد مردم زنجان ایمنی ندارند و درصورت کوتاهی و رعایت نکردن دستورالعمل‌ها گرفتار ویروس کرونا می‌شوند.

استاندار زنجان نیز با اشاره به تعطیلی تمامی آرامستان‌های استان تا پایان هفته، گفت: افرادی که کرونا مثبت هستند در صورت حضور در اماکن عمومی مجرم شناخته می‌شوند.

 فتح‌الله حقیقی افزود: اعمال محدودیت‌ها در چهار شهرستان زنجان، خرمدره، ابهر و ماهنشان تا پایان هفته ادامه دارد و در صورت لزوم این محدودیت‌ها یک هفته دیگر تمدید می‌شود.

فرماندار زنجان هم در این جلسه اظهار کرد:  تاکنون ۴۴ واحد از اماکن عمومی مانند دفاتر پیشخوان دولت که دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت نمی‌کردند پلمب شده‌اند و تعدادی از واحدها هم تذکر و اخطار دریافت کرده‌اند.

رضا عسگری با هشدار به مراکز پذیرایی متخلف از پلمب ۱۵ تالار و مرکز پذیرایی به دلیل رعایت نکردن اصول بهداشتی خبر داد.

وی با اشاره به انجام ۵۳۴۶ مورد بازرسی از اماکن مختلف استان گفت: دفاتر پیشخوان دولت با کمتر از ۴۰ درصد، کمترین میزان رعایت فاصله اجتماعی و نانوایی‌ها هم با بیش از ۸۴ درصد، بیشترین رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی را داشتند.

کد خبر 529034

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha