به گزارش همشهریآنلاین به نقل از ایرنا، مجتبی تقی زاده یکشنبه ۸ تیر افزود: باسیاست وزارت جهاد کشاورزی تولید متعادل و متناسب با تقاضا شده است.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان البرز اظهار کرد: کاهش تولید جوجه یکروزه نیز از عوامل افزایش قیمت مرغ است که این امر نیازمند مدیریت است.
تقی زاده گفت: در دوران شیوع بیماری کرونا میهمانیها و تالارها تعطیل شد که به همین دلیل کاهش تولید در پی داشت.
تولید مرغ سایز تنها راه حمایت از تولیدکنندگان
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان البرز گفت: برای حمایت از واحدهای تولیدی و تنها راه اینکه این واحدها تعطیل نشوند به دنبال طرح تولید «مرغ سایز» در این واحدها هستیم.
وی بیان کرد: در دوران کرونا ۱۵ درصد تولید جوجه کشور کاهش یافت که به دنبال آن ۱۵ درصد فعالان بخش کنار گذاشته میشوند.
تقی زاده ادامه داد: دولت به دنبال آن است که بهجای کاهش ۱۵ درصدی جوجه ریزی در واحدهای تولیدی، ۱۵ درصد وزن مرغ کشتار شده را کاهش دهد.
وی گفت: هماکنون وزن مرغ زنده در کشتارگاه ۲۵۰۰ گرم است که باید به ۲۲۰۰ گرم برسد تا هم مصرفکننده از گوشت باکیفیتی بهرهمند شود و هم واحدهای مرغداری در تولید متضرر نشوند.
سود حلقههای پس از تولید در تولید مرغ درشت است
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان البرز افزود: سود حلقههای پس از تولید شامل کشتار کن کشتارگاه و واحدهای عرضه به تولید مرغ درشت است زیرا کارمزد در این بخش بر اساس وزن تعریفشده است و در وزن بیشتر سود بیشتری به علت کاهش افت لاشه دارد.
وی تصریح کرد: سود حلقههای پس از تولید در هر قطعه مرغ سایز نسبت به مرغ درشت کمتر است ولی سود تولیدکننده در تولید این مرغ است و باعث افزایش جوجه ریزی در واحدهای تولیدی و استفاده حداکثری از ظرفیت فعال واحدهای پرورشی خواهد شد.
مرغهای منجمد راهی بازار میشود
تقی زاده گفت: در ایام شیوع کرونا و کاهش مصرف گوشت مرغ، ذخیرهسازی خوبی در سردخانههای کشور و البرز انجام شد بهطوریکه با انعقاد قرارداد شرکت پشتیبانی امور دام و واحدهای تولیدی مرغ گوشتی و نظارت اداره کل دامپزشکی استان، بیش از ۱۸۰ تن گوشت مرغ به قیمت هر کیلو ۱۲ هزار و ۷۰۰ تومان خریداری و ذخیرهسازی شد.
وی اضافه کرد: هماکنون به شرکت پشتیبانی امور دام استان البرز دستور دادهاند تا این مرغ را به قیمت ۱۳ هزار تومان وارد بازار کند تا منجر به تعادل قیمت شود.
تقی زاده خاطرنشان کرد که قرار است تا ۲۲۰ تن گوشت مرغ منجمد وارد بازار شود.
ظرفیت واحدهای مرغ گوشتی استان البرز در کل چهار میلیون و ۷۰۰ قطعه است ولی تولید با ۶۰ درصد این ظرفیت انجام میشود.
نظر شما