به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، رئیس اداره منابع طبیعی شهرستان کازرون استان فارس گفت: این آتشسوزی حدود ساعت ۵ بعدازظهر یکشنبه اول تیر در کوه جنوب شهر کازرون مشرف بر روستای گلستان رخ داد.
مجتبی ایران محبوب افزود: در این آتشسوزی بیش از ۲۰۰ نفر از تشکلهای مردمنهاد کازرون، نیروهای خودجوش مردمی از روستاهای همجوار منطقه و نیروهای آتشنشانی و منابع طبیعی با نظارت ستاد بحران شهرستان کازرون در محل حضور یافتند و از سرایت آتش به سایر درختان جنگلی جلوگیری کردند.
رئیس اداره منابع طبیعی کازرون اضافه کرد: سخت گذر بودن منطقه، تاریکی شب و وزش باد حرکت نیروهای اعزامی به منطقه را کند کرده بود اما نیروها موفق شدند این آتشسوزی گسترده را ساعت ۲ بامداد دوشنبه بدون هیچگونه صدمه به نیروهای اعزامی مهار کنند.
ایران محبوب بدون اشاره به وسعت و میزان خسارت گفت: در این آتشسوزی تعدادی درختان جنگلی شامل بنه، بادامکوهی و بلوط و سایر درختان جنگلی دیگر از بین رفت.
وی علت این آتشسوزی را عامل انسانی ذکر کرد.
کازرون در ۱۲۰ کیلومتری غرب شیراز است.
نظر شما