به گزارش همشهری آنلاین به نقل از خبرگزاری برنا؛ نتایج یک تحقیق جدید نشان داد مصرف کنندگان چای سیاه کمتر در معرض ابتلا به سرطان پستان هستند چون این نوشیدنی، عملکرد رگ های خونی را افزایش میدهد.
چای موجب تغییرات ژنتیکی مرتبط با سرطان در زنان میشود، اما هنوز در مورد خوب یا بد بودن این مسئله شک و تردید وجود دارد.
طبق نتایج جدید محققان، چای تاثیر به مراتب بیشتر از آبرسانی به بدن دارد. طبق یافتههای اخیر، چای قادر به تغییر نحوه تجلی برخی ژن ها در زنان میشود، فرایندی که به «وراژنتیک» معروف است.
نوشیدن چای داغ ابتلا به سرطان را دوبرابر میکند
در عین حال نوشیدن چای میتواند سطح ژنتیکی بدن را تحت تاثیر قرار دهد و گاهی منجر به تغییر DNA در افراد شود و تغییر ژنها در نهایت منجر به تغییر در رفتار فرد میشود.
قهوه نیز یکی دیگر از نوشیدنیهایی محسوب میشود که سرشار از آنتی اکسیدان است، اما در عین حال نیز میتواند تغییرات زیادی را در DNA به وجود بیاورد.
مصرف چای سبز برای مردان چندان نمیتواند تغییری در ژنتیک آنها ایجاد کند و این موضوع به میزان استروژن موجود در بدن هر دو جنس (مردان و زنان) مربوط میشود.
مطالعهای توسط محققان اروپایی بر روی بیش از ۳۰۰۰ نفر از بزرگسالان صورت گرفت. این مطالعات در زمینه بررسی تاثیر نوشیدنیهایی همچون چای و قهوه بر روی افراد (با در نظر گرفتن عواملی همچون سن، جنسیت و سیگار کشیدن) صورت گرفت تا بتوان تاثیر این نوشیدنیها را بر روی DNA تشخیص داد.
در این مطالعه، همچنین مشخص شد چای موجب تغییرات وراژنتیک در برخی ژنهای مرتبط با متابولیسم استروژن میشود. این تغییر در ژن ها فقط در زنان یافت شده است. محققان همچنان در حال بررسی تاثیر این تغییرات بر سلامت هستند.
با این حال، اکثر مطالعات قبلی ارتباط بین نوشیدن چای و کاهش ریسک ابتلا به شماری از سرطانها نظیر روده، سینه، تخمدان، پروستات و ریه را نشان میدهند.
خبرگزاری برنا: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
نظر شما