پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۰
۰ نفر

دادستان عمومی و انقلاب آران‌وبیدگل با اشاره به افزایش کلاهبرداری‌های تلفنی و بانکی در این شهرستان، نسبت به مراقبت بیشتر از سوی مردم در برابر کلاهبرداران حرفه‌ای هشدار داد.

کلاهبرداری‌ مجازی

به گزارش همشهری آنلاین سید محمد جوادی روز پنجشنبه در گفت‌وگو با ایرنا افزود: کلاهبرداری تلفنی به همراه دریافت رمز پویا بیشترین پرونده‌های پلیس فتا را در سال‌جاری تشکیل می‌دهد، چنان که در هفته‌های گذشته تعداد شکایت‌ها در شهرستان آران‌وبیدگل رو به افزایش بوده است.

وی تشریح کرد: برنده شدن در برنامه‌های تلویزیونی و رادیویی یا قرعه‌کشی‌های گوناگون یکی از مهم‌ترین روش‌های کلاهبرداران برای فریب شهروندان است و مجرمان با برقراری تماس‌های تلفنی از قربانی رمز عبور لازم برای ورود به اینترنت بانک را دریافت یا با کشاندن قربانی پای دستگاه عابربانک در نهایت اقدام به برداشت مبالغی از حساب افراد می‌کنند.

دادستان عمومی و انقلاب آران‌وبیدگل بیان کرد: کلاهبرداری و برداشت یک میلیارد ریال از حساب بانکی یک شهروند از سوی کلاهبرداری حرفه‌ای در روزهای گذشته با استفاده از ترفندهای زیرکانه و فریبنده، نمونه‌ای از رواج این نوع از جرم در شهرستان است.

وی اضافه کرد: کلاهبرداران در شیوه‌ای دیگر به بهانه برنده شدن شخص در سفرهای زیارتی، دریافت جایزه از بانک یا موسسه‌های مالی اقدام به تماس تلفنی و یا فرستادن پیامک به تلفن همراه افراد می‌‍کنند که در این شرایط باید مردم به محض دریافت تماس‌های تلفنی یا پیامک‌های مشکوک سریع شماره مخاطب را یادداشت و مراتب را به دادگستری یا نیروی انتظامی اطلاع دهند.

جوادی با قدردانی از تلاش‌های بی‌وقفه کارشناسان پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات آران‌وبیدگل تصریح کرد: ضرورت دارد تا این نیرو نسبت به آموزش و ارایه راهکارهای پیشگیری از کلاهبرداری‌های اینترنتی به جد ورود کند و شهروندان هم به توصیه‌های کارشناسی بیشتر توجه داشته باشند.

فرمانده انتظامی آران‌وبیدگل نیز پیش‌تر از افزایش ۶۳ درصدی جرایم مرتبط با فضای مجازی در این شهرستان خبر داده بود.

شهرستان آران‌وبیدگل با جمعیت افزون بر ۱۰۳ هزار نفر در فاصله نزدیک به ۲۱۵ کیلومتری شمال اصفهان واقع شده است.

کد خبر 511587

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha