مدیر جهادکشاورزی شهرستان املش از آغازبرداشت گل گاوزبان در ۱۵ هکتار از مزارع گیاهان دارویی در مناطق کوهستانی این شهرستان خبر داد.

گل گاوزبان

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، «محمدمهدی صفری» اظهارکرد: شهرستان املش سالانه با برداشت ۹ تن از مهم‌ترین تولید کنندگان گل گاوزبان استان گیلان است و ۱۵۰ خانوار این شهرستان در بخش در کشت و برداشت این گیاه فعالیت دارند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان املش بیان کرد: پیش بینی می‌شود کشاورزان املشی امسال بیش از ۹ تن گل گاوزبان تر که  ارزش اقتصادی آن یک هزار و ۶۲۰ میلیون ریال است برداشت کنند.

صفری افزود: برداشت گل گاوزبان از ۱۵ اردیبهشت ماه در شهرستان املش آغاز شده است و تا اواخر خردادماه ادامه می یابد.

به گفته وی، گل گاوزبان به صورت دم کرده مصرف می‌شود و برای تقویت حواس، اعصاب و تصفیه خون،   درمان سرما خوردگی، برونشیت، سرفه، التهاب و ورم کلیه‌ها، رماتیسم و بیماری‌های قلبی مفید است.

کد خبر 510703

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار