به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، مرتضی سلیمی با اشاره به گزارش عملیات امداد و نجات حوادث جوی در ۵ روز گذشته گفت: ۱۶ استان اصفهان، البرز، تهران، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خراسان شمالی، سمنان، فارس، قم، قزوین، کرمان، کرمانشاه، گلستان، گیلان، لرستان و یزد در ۵ روز گذشته متاثر از حوادث جوی بوده اند که با تلاش نیروهای امدادرسان هلال احمر خدمات متنوع امداد و نجات، اسکان و تغذیه اضطراری به هموطنان در ۵۴ شهر و روستا و دو محور کوهستانی امدادرسانی ارائه شد.
وی افزود: در مدت یادشده ۱۸۳۳ نفر از خدمات امدادی برخوردار، ۱۷۳ نفر از خدمات اسکان اضطراری اضطراری بهره مند و ۵۱ نفر به مناطق امن منتقل شدند.
رییس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به فعالیت ۴۶۵ امدادگر و نجاتگر در قالب ۹۳ تیم عملیاتی برای امدادرسانی به هموطنان توضیح داد: با تلاش نیروهای امدادی هلال احمر ۱۴ دستگاه خودرو از مسیر سیلاب رهاسازی و ۱۳۹ واحد مسکونی هم از آب تخلیه شد.
سلیمی اضافه کرد: در مدت یادشده ۲۸۴ تخته پتو، ۳۰۱ کیلوگرم نایلون، ۱۰۱ تخته موکت، ۷۷ بسته غذایی، ۱۴۸ بطری آب معدنی، ۳۰۰ قرص نان، ۱۵ کیلوگرم خرما و ۵۶ کیلوگرم حبوبات در میان متاثرین از حوادث جوی ۵ روز گذشته توزیع شده است.
وی از عموم هموطنان خواست تا در صورت قرار گرفتن در وضعیت های اضطراری و پیچیده انواع حوادث و سوانح جاده ای، جوی و اقلیمی و کوهستانی با شماره اضطراری ملی ۱۱۲ تماس بگیرند.
این مقام مسئول در سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر گفت: تلفن گویای ندای امداد با شماره ۱۱۲ در هر کجا که پوشش تلفن همراه وجود داشته باشد، بدون نیاز به سیمکارت در دسترس است.
نظر شما