رییس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر از امدادرسانی نیروهای امدادی هلال احمر به یکهزار و ۸۳۳ نفر از هموطنان متاثر از حوادث جوی در ۱۶ استان کشور خبر داد.

هلال احمر

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، مرتضی سلیمی با اشاره به گزارش عملیات امداد و نجات حوادث جوی در ۵ روز گذشته گفت: ۱۶ استان اصفهان، البرز، تهران، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خراسان شمالی، سمنان، فارس، قم، قزوین، کرمان، کرمانشاه، گلستان، گیلان، لرستان و یزد در ۵ روز گذشته متاثر از حوادث جوی بوده اند که با تلاش نیروهای امدادرسان هلال احمر خدمات متنوع امداد و نجات، اسکان و تغذیه اضطراری به هموطنان در ۵۴ شهر و روستا و دو محور کوهستانی امدادرسانی ارائه شد.

وی افزود: در مدت یادشده ۱۸۳۳ نفر از خدمات امدادی برخوردار، ۱۷۳ نفر از خدمات اسکان اضطراری اضطراری بهره مند و ۵۱ نفر به مناطق امن منتقل شدند.

رییس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به فعالیت ۴۶۵ امدادگر و نجاتگر در قالب ۹۳ تیم عملیاتی برای امدادرسانی به هموطنان توضیح داد: با تلاش نیروهای امدادی هلال احمر ۱۴ دستگاه خودرو از مسیر سیلاب رهاسازی و ۱۳۹ واحد مسکونی هم از آب تخلیه شد.

سلیمی اضافه کرد: در مدت یادشده ۲۸۴ تخته پتو، ۳۰۱ کیلوگرم نایلون، ۱۰۱ تخته موکت، ۷۷ بسته غذایی، ۱۴۸ بطری آب معدنی، ۳۰۰ قرص نان، ۱۵ کیلوگرم خرما و ۵۶ کیلوگرم حبوبات در میان متاثرین از حوادث جوی ۵ روز گذشته توزیع شده است.

وی از عموم هموطنان خواست تا در صورت قرار گرفتن در وضعیت های اضطراری و پیچیده انواع حوادث و سوانح جاده ای، جوی و اقلیمی و کوهستانی با شماره اضطراری ملی ۱۱۲ تماس بگیرند.

این مقام مسئول در سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر گفت: تلفن گویای ندای امداد با شماره ۱۱۲ در هر کجا که پوشش تلفن همراه وجود داشته باشد، بدون نیاز به سیمکارت در دسترس است.

کد خبر 500728

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha