آخرین ارقام دانشگاه جانز هاپکینز نشان می‌دهد که دست کم ۷۸۲۶۹ نفر در جهان به علت دچار شدن به کرونا درگذشته‌اند و شامل موارد تایید شده عفونت دست کم ۱۳۸۱۰۱۴ مورد است.

coronavirus world

به گزارش همشهری آنلاین کارشناسان می‌گویند با توجه کم‌شماری احتمالی کشورها در مورد موارد بیماری کووید-۱۹ احتمالا آمار حقیقی بیش از این ارقام است.

- شمار موارد آزمایش مثبت کرونا در بریتانیا از ۵۵۰۰۰ مورد گذشت. بر اساس آخرین ارقامی رسمی در بریتانیا ۲۱۳۱۸۱ نفر در این کشور آزمایش ویروس کرونا داده‌اند و از میان آنها آزمایش ۵۵۲۴۲ نفر مثبت شده است. از میان افراد بستری‌شده به علت کووید-۱۹ در بریتانیا ۶۱۵۹ نفر درگذشته‌اند.

- آفریقا دومین قاره بزرگ جهان اکنون دست کم ۱۰۰۰۰ مورد ثابت‌شده کووید-۱۹ دارد- هر چند کارشناسان می‌گویند اندازه واقعی شیوع بیماری در ای کشور باید بسیار بیشتر باشد.بیش از ۱۷۰۰ مورد بیماری در آفریقای جنوبی شناسایی شده است که یک کارزار گسترده آزمایش کردن افراد برای ویروس کرونا را شروع کرده است.

- ترکیه سریع‌ترین میزان افزایش موارد عفونت را دارد. شمار موارد کووید-۱۹ در ترکیه بیش از ۳۰۰۰ مورد در روز افزایش می‌یباد و چهار هفته پس از تایید شدن نخستین مورد بیماری در این کشور اکنون شمار کل موارد به ۳۰۲۱۷ مورد رسیده است. البته شمار مرگ‌ومیرها هنوز بسیار پایین‌تر از کشورهای با شیوع شدید بیماری و در حد ۶۴۹ مورد است.

- میزان مرگ‌ومیرها در ایتالیا همچنان افزایش می‌یابد. ایتالیا ۶۰۴ مورد مرگ دیگر ناشی از کووید-۱۹ گزارش کرد، اما در عین حال کمترین افزایش روزانه عفونت‌های جدید از هنگام شروع قرنطینه عمومی در این کشور گزارش شد. موارد جدید ۸۸۰ مورد بودند که افزایشی ۰.۹ درصدی نسبت به روز قبل را نشان می‌دهد.

- آمریکا هنوز مانع صادرات تجهیزات پزشکی از این کشور می‌شود. جاستین ترودو نخست‌وزیر کانادا هنوز در تلاش است تا واشنگتن را قانع کند که اجازه صدور تجهیزات محافظتی از جمله ماسک را از آمریکا به کانادا بدهد.

- سازمان بین‌المللی کار می‌گوید پیش‌بینی می‌شود که معادل ۱۹۵ میلیون شغل در جهان در نتیجه شیوع کووید-۱۹ از دست برود و زیان‌های اقتصادی شیوع کرونا بسیار بیشتر از بحران مالی سال ۲۰۰۹ باشد.

- سازمان جهانی بهداشت هنوز ماسک زدن برای عموم مردم را توصیه نمی‌کند. کارشناسان این سازمان می‌گویند با وجود اینکه برخی شواهد نشان می‌دهند در این مورد که مصرف گسترده ماسک ممکن است به کاهش انتشار ویروس کمک کند، اما این شواهد هنوز به خودی خود کافی نیستند تا توصیه عمومی به زدن ماسک را ضروری کنند. 

کد خبر 499049

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha