رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت نمودار توزیع سنی و جنسی موارد ابتلای قطعی و فوت ناشی از ویروس کرونا در ایران را بامداد شنبه ۲۴ اسفند منتشر کرد. بر اساس این نمودار، کمینه سن ابتلا به این ویروس تاکنون زیر یک سال و بیشینه آن ۹۸ سال بوده است.

کرونا

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، کیانوش جهانپور بامداد امروز شنبه در حساب توییتری خود، نمودارهای توزیع سنی و جنسی موارد ابتلای قطعی به ویروس کرونا و فوت ناشی از این ویروس در کشور را منتشر کرد که بر این اساس، حداقل سن ابتلا به این ویروس در کشور زیر یک سال و حداکثر سن ابتلا نیز ۹۸ سال بوده است.

در نمودار دیگری که مربوط به موارد فوت ناشی از این ویروس است نیز حداقل سن فوت ناشی از ویروس کرونا در ایران مربوط به کودک سه ساله‌ای است که به سرطان خون مبتلا بوده و حداکثر سن نیز ۹۱ سال است.

بر اساس این نمودارها، نسبت مرد به زن در افراد فوت شده یک چهارم و میانگین سنی افراد فوت شده تاکنون ۶۷ سال بوده است.

همچنین نسبت مرد به زن در موارد قطعی ابتلا به ویروس کرونا در کشور هم یک چهارم بوده و میانگین سنی ابتلا ۵۴ سال است.

رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت همچنین در توییت دیگری فراوانی تجمعی موارد بیماری ناشی از ویروس کرونا در کشورها را مقایسه کرد. بر این اساس، متوسط میزان رشد روزانه مبتلایان در کشورهای مختلف ۳۳ درصد بوده و مدل نمودار استخراج شده برای ایران شبیه کره جنوبی است.

در این نمودار مقایسه‌ای، به نظر می‌رسد که نمودار برخی کشورها غیرعادی است. به طور مثال آمریکا به دلیل پنهان کردن کرونا تا روز ششم، ژاپن به دلیل اقدامات سخت و سریع یا نگرفتن تست از مبتلایان از این جمله است.

در توضیحات این نمودار گفته شده که به نظر می‌رسد شهر یا کشورهای کوچکی مثل هنگ کنگ و سنگاپور هم که در کنترل بیماری موفق بوده‌اند، بیشتر به دلیل اقدامات سختگیرانه است که در کشورهای بزرگ قابل اجرا نیست. مثل مجازات زندان یا پرداخت ۱۰ هزار دلار برای رعایت نکردن قرنطینه خانگی. البته تعطیلی سریع مدارس هم موثر بوده است.

کد خبر 492459

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تندرستی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • اصغری IR ۰۷:۵۶ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۵
    0 0
    برادران گرامی، اگر اشنا به امار و ریاضیات نیستید چرا محاسبه اضافی میکنید ؟ چطور از نمودار محاسبه کردید که نسبت ابتلا و فوت مردان به زنان 1 به 4 شده دقیقا؟!!! نیازی به تفسیر اطلاعاتی که تخصصی ندارید در موردش نیست واقعا