این روزها با گسترش بیشتر کرونا ویروس در سطح کشور و افزایش روزانه شمار جانباختگان آن، یکی از موضوعات مهم نحوه شستشو و خاکسپاری این افراد است. البته در این میان چگونگی تطهیر جانباختگان این بیماری از آنجاکه سبب می‌شود افراد در غسالخانه در تماس بیشتری با جسد قرار بگیرند، دارای اهمیت بیشتری خواهد بود.

کرونا

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، مهندس علی گورانی  مدیر برنامه بهداشت پرتوهای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه اجساد تمام متوفیان بالقوه می‌تواند به انواع آلاینده‌های بیولوژیکی، شیمیایی و رادیواکتیو آلوده باشد، گفت: از این رو پتانسیل قابل توجهی در انتقال آلودگی به افراد و محیطی که در تماس با آنها، خون، مایعات و ترشحات آنها قرار می‌گیرند، دارند.

وی با اشاره به این که طرح استفاده از دستگاه اتوماتیک شستشو و گندزدایی اجساد از سال ۸۴ شکل گرفته است، افزود: استفاده از این دستگاه قبل از انجام غسل شرعی یکی از اقدامات مهمی است که می‌تواند به خوبی از انتقال آلودگی‌های اجساد به غسال‌ها و محیط غسالخانه‌ها جلوگیری کند، شستشو و گندزدایی اجساد با دستگاه اتوماتیک و بدون دخالت مستقیم انسان است.

وی به تشریح مزایای استفاده از دستگاه اتوماتیک شستشو و ضدعفونی اتوماتیک اجساد پرداخت و تصریح کرد: جلوگیری از آلودگی افراد، پرسنل غسالخانه‌ها و محیط، امکان تصفیه و گندزدایی پساب حاصل و در نهایت دفع بهداشتی فاضلاب حاصل از شستشوی جسد به طور متمرکز و کاملا ایزوله، افزایش سرعت عمل و کاهش زمان شستشوی اجساد، دقت بسیار بالا در شستشو، گند زدایی و کاهش آسیب‌های فیزیولوژی به ویژه مشکلات ستون فقرات و مفاصل برای غسالان از نکات مثبتی است که کار با این دستگاه رقم خواهد زد.

گورانی ادامه داد: در این دستگاه ضرورت دارد علاوه بر شستشو با استفاده از مواد گندزدای قوی، در خروجی دستگاه با استقرار لامپ‌های پرتوان uvc تمام سطوح جسد مورد تابش ماورای بنفش طیف C قرار گیرد.

کد خبر 491557

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha