سه‌شنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۸:۵۴
۰ نفر

جوانان آملی در حالی که مردم و شبکه درمان استان مازندران و کشور از برخی محدودیت تجهیزات بهداشتی برای مبارزه با ویروس کرونا رنج می‌برند، آستین بالا زده و گوشه‌ای از کار را با تولید مواد ضدعفوی در دست گرفتند.

تولید مواد ضدعفونی‌کننده

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از ایرنا، این روزها محدودیت و کمبود ماسک، مواد ضدعفونی‌کننده و اقلام بهداشتی بر کسی در مازندران و ایران پوشیده نیست. محدودیتی که ویروس ناخوانده‌ای با نام کووید-۱۹ از کشور چین به ما تحمیل کرده است.  

ویروسی که تنها راه مبارزه و شکست آن پیشگیری و جلوگیری از انتقال است و متاسفانه به دلیل افزایش بیش از حد و آنی تقاضا برای تجهیزات بهداشتی ابزار این مبارزه کمتر یافت می‌شود.  

اما همانند گذشته جوانان مازندران و به خصوص شهرستان آمل در مقابل این دشمن پنهان سر تعظیم فرود نیاوردند و برای تامین نیازهای بهداشتی آستین‌ها را بالا زدند.  

همانند نیروهای درمانی که این روزها در خط مقدم مبارزه با ویروس کرونا در راهروهای بیمارستان‌ها می‌جنگند، جوانان آملی نیز با استفاده از حداقل‌ها و ساده‌ترین مواد قدم به تولید دستی مواد ضدعفونی‌کننده برداشتند تا حداقل باری از مشکلات کنونی کم کنند.  

اسماعیل مدنی، یکی از افراد تیم تولید مواد ضدعفونی‌کننده آمل گفت: با احتساب فراهم کردن مواد اولیه و نیرو برای آغاز تولید مواد ضدعفونی‌کننده اکنون حدود یک هفته است که از آغاز فعالیت ما می‌گذرد.  

وی با اشاره به این‌که مواد اولیه ما ازسوی خیرین و مردم آمل تهیه و تامین می‌شود، افزود: تمامی مواد ضدعفونی‌کننده ما بر اساس الگویی است که توسط متخصصان شیمی نظارت، برنامه‌ریزی و به ما ارائه می‌شود.  

به گفته او این جوانان هر روزه حدود هفت هزار بطری یک لیتری مواد ضدعفونی‌کننده تولید می‌کنند که در شهر آمل و شهرهای اطراف و همجوار توزیع می‌شود.  

مدنی افزود: هدف ما کاهش فشار روانی جامعه است. تولید ما تا زمان عادی شدن شرایط ادامه خواهد داشت و در صورت تسهیل در دسترسی مردم به مواد ضدعفونی‌کننده دیگر نیازی به تولید ما نیست.  

وی با اشاره به این‌که اکنون از شهرهای بابل، محمودآباد، چالوس و بابلسر و فریدونکنار سفارش مواد ضدعفونی‌کننده داریم، گفت: تمامی مواد ضدعفونی‌کننده که ما تولید می‌کنیم به صورت رایگان در اختیار مردم قرار می‌گیرد.

این جوان آملی تاکید کرد :برای جلوگیری از تجمع مردمی برای دریافت ضدعفونی‌کننده بدون اعلام قبلی در محلات آمل و شهرهای دیگر حاضر شده و بین مردم توزیع می‌کنیم.

مدنی تولید دستکش، لباس مخصوص برای بیمارستان‌ها را قدم بعدی این مجموعه عنوان کرد و گفت: اکنون روزانه تعداد ۱۰۰ عدد لباس بیمارستانی مخصوص قرنطینه توسط هفت خیاط تولید می‌کنیم که در روزهای آینده این تعداد چند برابر خواهد شد.

به گفته او فعالیت این مجموعه هر روزه از ساعت ۱۳ تا ۲ بامداد است و ۱۰ نفر به صورت دائمی و ۴۰ نفر نیز به صورت ۲ شیفت در تولید اقلام بهداشتی همکاری می‌کنند.

شاید تولید این جوانان امروز با تولیدات صنعتی فاصله بسیار داشته باشد، اما آن‌طور که به نظر می‌رسد  توانستند حداقل بخشی از نیاز مردم آمل و تا حدودی مازندران را تامین کنند و جو روانی پیش آمده را کاهش دهند.

کد خبر 489105

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha