دبیر اجرایی طرح توانمندسازی زنان سرپرست خانوار استان بوشهر از شناسایی و آغاز آموزش تخصصی و عملی حدود ۵۰ درصد از متقاضیان این طرح خبر داد.

مشاغل خانگي

به گزارش همشهری‌ آنلاین به نقل از ایسنا، محسن پرویز افزود: در حال حاضر طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار استان بوشهر در ۴ مرحله شناسایی و ارزیابی متقاضیان، شناسایی پیشران‌ها، استعداد سنجی و توانمندسازی و در نهایت اتصال به بازار در حال انجام است. در گام نخست مزیت‌های استانی را در جلسات و مصاحبه‌های پی‌درپی که با دستگاه‌های اجرایی مرتبط با طرح داشتیم را شناسایی کردیم.

وی ادامه داد: همچنین دو مزیت حصیربافی و تولید پوشاک با توجه به پیشران‌های موفقی که در این دو رسته داشتیم شناسایی شدند و اصلی‌ترین وجه تمایز این طرح با سایر طرح‌های مشابه بحث اتصال به بازار است که به کمک پیشران‌های شناسایی‌شده اتفاق خواهد افتاد.  

در حال حاضر از سهمیه ۱۳۵ نفر که برای استان بوشهر پیش‌بینی‌ شده از ۲۴۰ نفر فهرست ارسالی حدود ۷۱ نفر اعلام آمادگی کرده‌اند که واجد شرایط در طرح بودند. ۵۱ نفر از این تعداد، آموزش آنها در ۳ شهرستان بوشهر، تنگستان و دشتستان که در حال آموزش‌های عملی و تخصصی توسط پیشران‌های طرح هست آغاز شده است.

مدیر برنامه‌ریزی طرح مشاغل خانگی در بوشهر اظهار کرد: تاکنون دشوارترین بخش طرح شناسایی متقاضیان بوده که باید همه شرایط نظام‌نامه اجرای طرح را داشته باشند.

۵ پیشران برای اجرای طرح در استان بوشهر شناسایی‌ شده است که از این تعداد ۳ تفاهم‌نامه بین پیشرانان طرح در رسته‌های حصیربافی و تولید پوشاک و سازمان تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان شعبه بوشهر نیز انعقاد شده است.

پرویز بیان کرد: به‌طور کلی جهاد دانشگاهی به‌عنوان یک‌نهاد توسعه‌ای در کشور با توجه به موفقیت‌هایی که در سال گذشته در ۹ استان به‌صورت پایلوت به دست آورده کاملاً شناخته‌ شده است و ما هم  تلاشمان را می‌کنیم که بتوانیم در استان به وضعیت اشتغال این افراد کمک کنیم.

طبق پایش اولیه متقاضیان طرح توانمندسازی زنان سرپرست خانوار ۴۴% از شهرستان دشتستان، ۳۲% تنگستان و دشتی و ۲۴% از شهرستان بوشهر بوده است.

کد خبر 484283

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha