همشهری آنلاین: نایب رییس شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اینکه معافیت‌های مالیاتی باید بر اساس چارچوب منطقی باشد، گفت: اگر معافیت‌ها به نحوی باشد که توجیه نداشته باشد، باعث کاهش چشمگیر درآمدهای دولت و شهرداری‌ها می‌شود.

سید ابراهیم امینی

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از شهرنوشت، سید ابراهیم امینی نایب رییس شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به معافیت‌های مالیاتی ماده ۹ لایحه مالیات بر ارزش افزوده، گفت: معافیت‌های مالیاتی باید بر اساس چارچوب‌های منطقی باشد. اگر معافیت‌ها به نحوی باشد که توجیه نداشته باشد یا باعث کاهش چشمگیر درآمدها باشد، دولت و مدیریت شهری هر دو برای تامین منابع مالی با مشکل مواجه می‌شوند.

وی در خصوص واگذاری وضع عوارض به وزارت کشور در ماده ۵۳ لایحه مالیات بر ارزش افزوده، تصریح کرد: این تصمیم ناشی از عدم شناخت جایگاه واقعی شوراهای اسلامی شهر و شهرداری‌ها به عنوان پارلمان محلی و دولت محلی است.

نایب رییس شورای اسلامی شهر تهران عنوان کرد: با توجه به اینکه در قانون اساسی اختیاراتی به شوراهای اسلامی شهر تفویض شده بود، اما شورها در سال ۷۷ و ۲۰ سال پس از آن تشکیل شدند. با یک وقفه ۲۰ ساله در خلا حضور شوراهای شهر اختیارات آن‌ها بین دیگر نهادهای قدرت تقسیم شد. پس از آن به دلیل بخشی‌نگری قدرت‌ها اختیارات شوراها را به آن‌ها بازنگرداندند.

امینی ادامه داد: در اصل ۱۰۳ قانون اساسی پیش‌بینی شده است، مصوبات شوراهای اسلامی شهر برای استانداران، فرمانداران و سایر مقامات اجرایی، لازم‌الاتباع باشد. اما با اینکه هیئت تطبیق ایرادی به این مصوبات نمی‌گیرد، باز هم نهادهای حاکمیتی به آن‌ها ایراد می‌گیرند.

وی با تاکید بر اینکه شوراهای اسلامی شهر به عنوان پارلمان‌های محلی وظیفه تدوین برنامه برای اداره شهر، ایجاد منابع، تعیین ردیف‌های هزینه و وضع عوارض شهری را به عهده دارند، گفت: هر شهر وضعیت خاص خود را دارد و بر اساس آمایش سرزمین نمی‌توان تمام شهرها را با نسخه‌ای یکسان اداره کرد.

کد خبر 459727
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • CA ۱۱:۵۵ - ۱۳۹۸/۰۷/۳۰
    0 0
    مالیات بر بسیاری از مشاغل سود اور در تهران می تواند از منابع پایدار برای شهرداری باشد. بعنوان مثال مالیات بر میادین میوه و تره بار و یا بنگاههای مسکن. برای اینکار شهرداری باید مجوز مخصوص کار در تهران را جداگانه صادر کند و با این روش درامد این مشاغل را کنترل کند.