دوشنبه ۸ مهر ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۳
۰ نفر

همشهری آنلاین: کوکی هل، فوق العاده معطر و خوشمزه، و دارای طعمی سنتی و اصیل ایرانی است.

كوكي هل
  • مواد لازم برای کوکی هل :

 آرد ۲/۵ پیمانه 

 کره نصف پپیمانه 

 روغن جامد (گیاهی یا قنادی) نصف پیمانه 

پودر شکر نصف پیمانه 

 پودر هل یک و نیم قاشق چای‌خوری

 گلاب (وانیل) ۱ قاشق 

 نمک یک چهارم قاشق چای‌خوری

  • طرز تهیه کوکی هل :

ابتدا کره نرم و روغن جامد گیاهی یا قنادی را حدود دو دقیقه با سرعت متوسط همزن بزنید (من به جای آن کلا یک پیمانه سرخالی مارگارین ریختم)، پودر شکر، پودر هل، وانیل (من به جای آن گلاب ریختم) و نمک را اضافه کنید و با سرعت کم در حد مخلوط شدن هم بزنید آرد را هم کم کم اضافه کنید و با سرعت کم در حدی که خمیر یک دست و صاف شود هم بزنید.

خمیر را لای سلفون بگذارید و به صورت گرد آن را پهن کنید و نیم الی یک ساعت داخل یخچال بگذارید. کف سینی پخت را کاغذ روغنی بگذارید و روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر را روی سطح کار بگذارید و روی خمیر هم کمی آرد بپاشید و با وردنه به ضخامت تقریبی نیم سانت یا کمی کمتر باز کنید و با کاتر برش بزنید و با فاصله دو سه سانت از هم در سینی بچینید و نیم ساعت آن را داخل یخچال قرار بدهید.

فر را با دمای ۱۷۵ درجه تنظیم کنید و شیرینی‌ها را به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که دور تا دور آن طلایی شود داخل فر قرار بدهید.

بعد از پخت اجازه بدهید پنج دقیقه بماند و سپس به آرامی از کاغذ جدا کنید و بگذارید روی توری تا خنک شود و روی آن کمی پسته خرد شده و برگ گل بگذارید و پودر شکر بپاشید.

منبع: بیتوته

کد خبر 456861

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha