مجموع نظرات: ۰
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۱
۰ نفر

آبلیمو در واقع همان آبلیمو طبیعی است که بسیار خواص دارد و آن را از تره بار و میوه فروشی‌ها می‌توانید تهیه کنید. لیمو یا لیمو ترش پوستی زرد رنگ و گاهی سبز رنگ دارد و سرشار از ویتامین c است. هر ۱۰۰ گرم آبلیمو طبیعی معمولا  ۵۲mgویتامین سی دارد. در ادامه این مقاله از درباره تاثیر آبغوره و آبلیمو در رژیم غذایی اطلاعات بیشتری در اختیار شما قرار داده ایم.

ابليمو

تاثیر آبغوره و آبلیمو در رژیم غذایی

تو این متن شما رو با این دو ماده ارزشمند آشنا می‌کنیم و از خواص آبلیمو طبیعی و آبغوره‌ی اصل می‌گوییم.

آبلیمو در واقع همان آبلیمو طبیعی است که بسیار خواص دارد و آن را از تره بار و میوه فروشی‌ها می‌توانید تهیه کنید. لیمو یا لیمو ترش پوستی زرد رنگ و گاهی سبز رنگ دارد و سرشار از ویتامین c است. هر ۱۰۰ گرم آبلیمو طبیعی معمولا  ۵۲mgویتامین سی دارد. در ادامه این مقاله از درباره تاثیر آبغوره و آبلیمو در رژیم غذایی اطلاعات بیشتری در اختیار شما قرار داده ایم.

لیمو چیست؟

 لیمو، میوه درخت لیمو است. در آشپزی از پوست و گوشت لیمو استفاده می‌شود، لیموها را بیشتر به علت آب آن‌ها مصرف می‌شود.

خواص آبلیمو:

· دید بینایی را بیشتر می‌کند.

· تقویت موی سر.

· تقویت استخوان‌ها و جلوگیری از پوکی استخوان  با آبلیمو امکان پذیر است.

· کنترل اسید اوریک بدن.

· برطرف کردن اسهال خونی.

· ضد عفونی کردن آب آشامیدنی با آبلیمو طبیعی.

· هضم غذا و روان کردن معده.

· درمان سرماخوردگی و برطرف کردن تب.

· تقویت سیستم عصبی بدن.

· درمان بعضی از سرطان‌ها.

· جلوگیری از پیری زودرس.

· خنثی کردن سم و زهر حشرات.

· از بین بردن جوش‌های چرکی.

· مناسب برای پوست‎های چرب.

نکته مهم: اگر آبلیمو بصورت طبیعی و استاندارد تهیه نگردد نه تنها خواص درمانی و غذایی ندارد بلکه عامل ایجاد بسیاری از بیماری های مختلف از جمله: زخم معده، سیروز کبدی، سرطانهای مختلف و بیماریهای کلیوی و … می شود.

کاربرد آبلیمو:

درست کردن انواع سالادها، درست کردن انواع غذاها، ترد کردن و نرم کردن انواع گوشت. درست کردن شربت. چاشنی و طعم دهنده‌ی کنار غذا.

آبلیمو به دلیل ترکیباتی که دارد کمک به کاهش وزن میشود و در رژیم غذایی برای افرادی که افزایش وزن دارند دیده می‌شود.

آبغوره:

آبغوره یا آب غوره همون عصاره‌ی غوره است که برای طعم دادن و ترش کردن غذا مورد استفاده قرار می‌گیره. غوره میوه نارس و نرسیده‌ی انگور است که دارای طعم ترشی هست.

برای درست کردن آبغوه طبیعی کافیه که غوره‌هایی که چیده شده رو بشورین و خشک کنین، بعد تو ظرف بزرگی بریزین و حسابی فشار بدین، تا آبش گرفته بشه، بعد از صافی یا آبکش رد کنین. آبغوره رو با کمی نمک روی حرارت بذارین و وقتی جوش آمد کف روش رو بگیرین و حرارت رو خاموش کنین.  به این صورت می‌تونین شما آبغوره درست کنین و در منزل نگهداری کنین و انواع سالادها و غذاها برای طعم دادن استفاده کنین.

خواص‌ آبغوره:

درمان کننده پا درد و کمردرد است.برای  ورم گلو، آبغوره قرقره کنید . تو درمان ورم مخاط دهان و نرمی لثه ها موثر است. برای کاهش وزن موثره. آبغوره دارای تارتارات پتاسیم است، پس تاثیر زیادی تو درمان سیاتیک و رماتیسم دارد. صفرا بر است.

منبع: مجله‌ی اینترنتی اُکالا

کد خبر 456536

پر بیننده‌ترین اخبار بازار

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز