همشهری آنلاین: سوپ مرغ و نخود بسیار مغذی و دوست داشتنی است و می‌توان آن را به عنوان یک پیش غذا ی عالی برای شام در نظر گرفت.

سوپ مرغ و نخود

مدت زمــان طبخ : ۸۰ دقیقه 
مناسب برای تعداد : ۴ نفر

 جدول ارزش غـذایی برای سوپ مرغ و لوبیا

کالری برای یک نفر : ۸۶ کالری

چربی برای یک نفر : ۲.۷۰ گرم

پروتئین برای یک نفر : ۷.۰۰ گرم

کربوهیدرات برای یک نفر : ۹.۲۰ گرم

  • مواد لازم جهت تهیه سوپ مرغ و نخود :

۱. کره : ۲۵ گرم 
۲. پیازچه , خرد شده : ۳ عدد 
۳. سیر , له شده : ۲ حبه 
۴. مرزنجوش , ریز شده : ۱ شاخه 
۵. سینه مرغ بدون استخوان , مکعبی خرد شده : ۳۵۰ گرم 
۶. عصاره مرغ : ۲ پیمانه 
۷. نخود کنسروی , آبکش شده : ۳۵۰ گرم 
۸. سبزی معطر که با نخ به یکدیگر متصل شده باشند : ۱ دسته 
۹. فلفل دلمه‌ای قرمز , نگینی شده : ۱ عدد 
۱۰. فلفل دلمه ای سبز , نگینی شده : ۱ عدد 
۱۱. پاستای خشک کوچک غیر ساده : ۱۱۵ گرم 
۱۲. نمک : به میزان لازم 
۱۳. فلفل : به میزان لازم 
۱۴. نان‌های مکعبی شکل خرد شده جهت سرو : به میزان لازم 

  • طرز تهیه سوپ مرغ و لوبیا :

۱. کره را در یک قابلمه بزرگ آب نمایید . پیازچه‌ها , سیر , مرزنجوش تازه و مرغ خرد شده را اضافه نموده , مدام هم بزنید و روی حرارت متوسط به مدت ۵ دقیقه بپزید .

۲. عصاره مرغ , نخودها و دسته سبزی معطر را افزوده , با فلفل و نمک چاشنی را اندازه نمایید .

۳. سوپ را بجوشانید , حرارت را کم نمایید و بگذارید حدود ۲ ساعت به آرامی بجوشد .

۴. فلفل دلمه‌ای‌های خرد شده و پاستا را به قابلمه اضافه نمایید , سپس به مدت ۲۰ دقیقه دیگر به آرامی بجوشانید .

۵. سوپ را به یک ظرف سوپ‌خوری گرم منتقل نمایید . جهت سرو , سوپ را داخل کاسه‌های یک نفره مخصوص تقسیم نمایید و با نان‌های مکعبی شکل سرخ شده , تزیین نموده و بلافاصله آن را سرو نمایید .

توصیه سرآشپز جهت تهیه سوپ مرغ و نخود :

در صورت تمایل , شما می‌توانید از نخود خشک هم استفاده نمایید . روی آن‌ها را با آب سرد بپوشانید و به مدت ۵ تا ۸ ساعت کنار بگذارید تا خیس بخورند . سپس آب آن را خالی نموده و نخودها را مطابق دستور به سوپ اضافه نمایید و مدت زمان ۳۰ دقیقه الی یک ساعت , به زمان پخت اضافه نمایید .

آوای سلامتی

کد خبر 453107

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 5 =