همشهری آنلاین: آلبالو پلو غذایی لذیذ و خوش‌رنگ است. آلبالو از جمله میوه‌هایی است که فواید فراوانی دارد. از جمله خواص آن می‌توان به این موارد اشاره کرد: رفع عطش و تشنگی، کاهش فشار خون بالا، ضد تهوع و سنگ کلیه، اشتها آور مناسب.

آلبالو پلو
  • مواد لازم

یک کیلو برنج
۲ کیلو آلبالو
یک کیلو شکر
یک عدد مرغ متوسط
یک عدد پیاز متوسط
۱۵۰ گرم روغن
یک قاشق چای‌خوری زعفران سائیده شده
به مقدار دلخواه خلال بادام و پسته

  • طرز تهیه

برنج را شسته و با نمک خیس کنید. هسته آلبالو را گرفته، شکر را روی آن بریزید و سپس روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. بعد از۱۰ دقیقه آنرا از روی حرارت بردارید تا رنگش تیره نشود. آلبالوی پخته را از صافی رد کنید. شربت آن را روی حرارت گذاشته تا بجوشد و کمی غلیظ شود.

در صورت اضافه بودن شربت، می‌توانید بعداً از آن استفاده کنید. مرغ را با پیاز، نصف زعفران حل شده، نمک و یک لیوان آب بپزید تا به مقدار یک فنجان آب مرغ باقی بماند. استخوان‌های مرغ را از گوشت آن جدا کنید و گوشت آن را تکه تکه کنید. برنج را آبکش کنید. مغز برنج زیاد نپزد.

در قابلمه کمی روغن بریزید. برنج را با آلبالو لابلای هم بریزید و یک کفگیر از آلبالوها را کنار بگذارید که بعداً صرف تزئین روی برنج کنید. مقداری روغن داغ را با آب مرغ روی برنج اضافه کنید. خلال بادام را شسته و کنار آلبالو پلو بریزید.

برنج باید با حرارت ملایم دم بکشد و ۱۰تا ۱۵دقیقه قبل از دم کشیدن کامل برنج، مقداری ازشربت آلبالو و خلال پسته را به برنج اضافه کنید. سپس برنج را در دیس کشیده روی آن را با گوشت مرغ و آلبالویی که برای تزئین کنارگذاشته بودید و بقیه زعفران حل شده، خلال بادام و پسته تزئین کنید.

منبع: تبیان

کد خبر 452716

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 1 =