همشهری آنلاین: حمید ظهرابی معاون محیط طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست از ساکنان مناطق سیل‌زده خواست تا در صورت مشاهده حیات‌وحش در مناطق مسکونی، جهت زنده‌گیری و انتقال این گونه‌ها با آتش‌نشانی‌ها یا ادارات حفاظت محیط زیست شهرستان‌ها تماس بگیرند.

حیات‌وحش

به گزارش مهر، حمید ظهرابی گفت: گونه‌های زنده برای فرار از سیلاب خود را به مناطق مرتفع و به دور از جریان آب می‌رسانند. بسیاری از این گونه‌ها برای انسان خطری ندارند. مثلاً بخش اعظمی از گونه‌های مارها سمی نیستند.

پس از فروکش کردن سیلاب در مناطق سیل‌زده ممکن است گونه‌هایی از حیات‌وحش در مناطق مسکونی مشاهده شوند. معمولاً گونه‌هایی از خزندگان و پستانداران کوچک در این شرایط مشاهده می‌شوند که ممکن است باعث ترس مردم شوند.

وی ادامه داد: در چنین شرایطی از شهروندان محترم درخواست داریم تا مراتب را به آتش‌نشانی‌ها یا ادارات حفاظت محیط زیست شهرستان‌ها اطلاع دهند تا برای زنده‌گیری و انتقال این گونه‌ها اقدام شود.

معاون محیط طبیعی سازمان حفاظت محیط زیست خاطرنشان کرد: گونه‌های زنده نیز همانند انسان برای فرار از سیلاب خود را به مناطق مرتفع و به دور از جریان آب می‌رسانند و در چنین شرایطی ممکن از در منازل مسکونی یا سکونت‌گاه‌های موقت سیل‌زدگان این گونه‌ها مشاهده شوند.

وی افزود: بسیاری از این گونه‌ها برای انسان خطری ندارند. مثلاً بخش اعظمی از گونه‌های مارها سمی نیستند، اما ترس افراد از این گونه‌ها، قابل درک است. تقاضا داریم ضمن حفظ خونسردی در مواجهه با این گونه‌ها، سریعاً با آتش‌نشانی و اداره محیط زیست تماس گرفته شود.

این مقام مسئول گفت: حیات وحش نیز جزئی از طبیعت است. اگر دلیل وقوع سیلاب‌های مخرب تخریب بخشی از طبیعت و دستکاری در آن است، کشتار حیات‌وحش نیز نوعی دیگر از تخریب است که تبعات آن در آینده متوجه انسان خواهد شد.

معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان در پایان گفت: کشتار حیات‌وحش مشاهده شده، نه از نظر اخلاقی و نه از نظر اکولوژیک صحیح نیست و باید تلاش کنیم تا این موجودات زنده نیز به روال طبیعی زندگی خود بازگردند.

کد خبر 436399

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار محیط زیست

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha