یکشنبه ۱۹ شهریور ۱۳۸۵ - ۰۹:۵۰
۰ نفر

همشهری آنلاین: مکزیکی‌ها با هدف احیای شیوه‌های تهیه غذاهای سنتی و حفظ آداب و سنن غذایی گذشته، جشنواره غذاهای سنتی برگزار کردند.

گزارش آسوشیتدپرس حاکی‌است، در این جشنواره بیش از 200 نمونه از یک نوع غذای سنتی به نام انچیلا‌دا، از تمام مناطق این کشور در شهر مکزیکوسیتی به نمایش گذاشته شد.

انچیلا‌دا نوعی کیک ذرت است که در پخت آن از گوشت، گوجه فرنگی، ادویه و انواع سس‌ها استفاده می‌شود.

بیش از 60 هزار نفر از این جشنواره غذای محبوب مکزیکی‌ها که 4 سال از آغاز آن می‌گذرد، دیدن کردند.

غذاهای ارائه شده به قیمت بسیار مناسب به بازدیدکنندگان عرضه شد.

کد خبر 3794

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار