همشهری آنلاین: مدیرکل دفتر صنایع غذایی، دارویی و بهداشتی وزارت صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر دوگانه کد رهگیری و شناسه کالا برای مقابله با قاچاق کالاهای سلامت‌محور، آخرین وضعیت اجرای کد رهگیری را تشریح کرد.

Tracking code

مهدی صادقی نیارکی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه در مورد مقابله با قاچاق به ویژه در بخش کالاهای سلامت‌محور هم فعالیت‌های مختلفی توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت، سازمان غذا و دارو و نیز ستاد مبارزه با قاچاق کالا انجام شده است، اظهار کرد: مقوله شناسه کالا برای کلیه کالاهای سلامت‌محور از سال گذشته کلید خورد و در زمینه کد رهگیری نیز جمع‌بندی‌ها صورت گرفته و این قابلیت وجود خواهد داشت.

وی با اشاره به جلسات برگزار شده در ارتباط با مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت‌محور، خاطرنشان کرد: نمایندگان سازمان غذا و دارو، ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، مرکز توسعه تجارت الکترونیک، اصناف، سازمان دامپزشکی و وزارت کشور در این جلسات حضور دارند تا در ارتباط با نظام توزیع و تولید کالاهای داخلی و وارداتی و مقوله مبارزه با قاچاق که در اولویت برنامه‌هاست تصمیم‌گیری شود.

مدیرکل دفتر صنایع غذایی، دارویی و بهداشتی وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه کلیه کالاهای تقلبی با توجه به نظام شناسه کالا و کد رهگیری قابلیت پیگیری دارند، افزود: کدهای شناسه کالا برای هر محصولی قابل نصب است و کد رهگیری نیز قابلیت پیگیری دارد.

صادقی نیارکی ادامه داد: قانون در مرحله اول اجرای شناسه کالا در حوزه کالاهای سلامت‌محور را الزامی کرد و یک سال پس از آن کد رهگیری مدنظر قرار گرفت تا از این طریق مقابله با قاچاق کالاهای سلامت‌محور در دستور کار قرار گیرد.

وی با بیان اینکه مقوله شناسه کالا برای تمییز کالاهای قاچاق و تقلبی از سال گذشته کلید خورده است، اظهار کرد: فرآیند اجرای کد رهگیری نیز در مورد مکمل‌های غذایی و مواد دارویی آغاز شده و در رابطه با سایر کالاهای سلامت‌محور نیز در مرحله عملیاتی شدن است.

کد خبر 370954

پر بیننده‌ترین اخبار اقتصاد كلان

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha