یکشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۰۷:۱۵
۰ نفر

همشهری آنلاین: در تهیه این نوشیدنی خوش طعم از برنج استفاده شده است.

آشنایی با روش تهیه نوشیدنی مکزیکی هورچاتا
  • مواد لازم:

برنج سفید (پخته نشده) یک پیمانه

آب گرم یک لیتر

شیر کامل نصف پیمانه

عصاره وانیل دو قاشق چای‌خوری

عصاره بادام نصف قاشق چای‌خوری

پودر دارچین نصف قاشق چای‌خوری

شکر ¼ پیمانه

چوب دارچین برای تزیین

  • طرز تهیه:

1-در مخلوط کن برنج و آب گرم را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را به مدت 1 تا 2 دقیقه هم بزنید تا کاملا خرد و ریز شوند. اما نباید پودر شوند. این مخلوط را به مدت 6 تا 12 ساعت در یخچال قرار دهید تا برنج‌ها کاملا خیس بخورند.

2-مخلوط برنج را آبکش کنید و سپس از درون صافی عبور دهید تا هیچ برنجی در نوشیدنی باقی نماند.

3-آب برنج را درون مخلوط کن بریزید و شیر را به آن اضافه کنید. سپس عصاره وانیل، بادام و پودر دارچین را بیافزایید. در آخر نیز شکر را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.

4-هورچاتا را به همراه یخ و چوب دارچین (برای تزئین) سرو کنید.

http://www.sooran.com/

کد خبر 369184

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha