همشهری آنلاین: رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با بیان اینکه در زلزله خراسان ۷۹ روستا لرزید، گفت: ۱۵۰۰ خانواده در این واقعه بی‌خانمان شدند که با اقدام هلال احمر در اردوگاه‌های اضطراری اسکان داده شدند.

هلال احمر

مرتضی سلیمی در گفت‌و‌گو با ایرنا گفت: تیم‌های امداد و نجات هلال احمر پس از وقوع زلزله در ساعت 10 و 40 دقیقه زلزله در مناطق زلزله زده حضور پیدا کردند و ساعت 15 چادر‌های اسکان اضطراری برپا شده بود.

وی با اعلام این که 1500 خانوار در این مناطق بی‌خانمان شدند، گفت: دو هزار و 25 چادر برپا شد و به هفت هزار و 100 تن از متاثران از زلزله در خراسان رضوی خدمت رسانی شد و هم اکنون آرامش روانی در این مناطق حکمفرما است.

وی با اشاره به امدادرسانی در 67 روستای تحت تاثیر زلزله، گفت: ٤ شهرستان سرخس، تربت جام، فریمان و مشهد در زلزله خراسان رضوی تحت تاثیر بودند.

وی با اعلام مصدوم شدن 40 تن در زلزله خراسان رضوی، افزود: در این زلزله یک بانوی هشتاد ساله درگذشت.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر با اشاره به خدمات امداد و نجات هوایی در مناطق زلزله‌زده، به بهره‌گیری از 3 فروند بالگرد در این عملیات اشاره و اظهار کرد: بر این اساس در 52 سورتی پرواز شامل 34:30 ، 10 هزار و 500 محموله عملیاتی و 120 نیروی عملیاتی به منطقه زلزله و 12 تن از متاثران زلزله نیز به مناطق امن منتقل شدند.

وی در پاسخ به این سئوال که آیا برای امداد رسانی در این زلزله با کمبودهایی مواجه نبودید،‌ گفت: اقلام مورد احتیاج از استان‌های همجوار به مناطق زلزله زده منتقل شدند مثلا بالگردهایی از استان کرمان و مازندران برای امداد رسانی به منطقه آمدند.

کد خبر 366372

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار آسیب اجتماعی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha