همشهری آنلاین: جانشین سازمان عقیدتی سیاسی ارتش گفت: حافظه تاریخی ملت سرافراز ایران هرگز شهدا را فراموش نخواهد کرد و این فراموش نشدن یاد و نام شهدا هدیه ای ارزنده از جانب خداوند سبحان است.

منصور ستاری

به گزارش خبرنگار دفاعی ایرنا، این مطلب را حجت الاسلام و المسلمین عباس محمد حسنی روز سه شنبه در آیین گرامیداشت بیست و یکمین سالگرد شهادت امیر سرلشکر خلبان منصور ستاری فرمانده فقید نیروی هوایی ارتش و همرزمان شهیدش (پرواز جاودانه) که با حضور معاون علمی و فناوری رییس جمهور، فرماندهان عالی رتبه و مسوولین کشوری و لشکری و خانواده های معظم شهدا در دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری برگزار شد عنوان کرد.

وی گفت: هر کس به دنبال آخرت باشد و برای رسیدن به آن تلاش کند و انگیزه الهی و خدایی داشته باشد پرودگار عالمیان از او تشکر می کند.

جانشین سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با بیان اینکه نشانه تشکر خدا از بندگان، مومنان و مجاهدان فی سبیل الله این است که محبت آنان را در دل مردم قرار می دهد افزود: هنگامی که انسان برای خدا تلاش کند، برای رضای خدا خدمت کند، بجنگد، بنویسد، بگوید و برنامه ریزی کند خداوند محبت او را در دل سایر انسان ها قرار می دهد که نمونه بارز آن شهدای پرواز جاودانه در نیروی هوایی ارتش هستند.

حجت الاسلام و المسلمین محمد حسنی اضافه کرد: اگر خدا بخواهد از کسی در اوج خودش تشکر کند شهادت در راه خودش را برای او فراهم و مهیا می کند.

وی گفت: انسان وقتی با خدا بود چون خداوند سبحان حی ابدی است او نیز راه، فکر و اندیشه اش در ذهن ها باقی خواهد ماند.
این مقام مسئول در سازمان عقیدتی سیاسی ارتش تصریح کرد: خداوند در دو جای قرآن انسان ها را نهی کرده است که در مورد شهدا حتی خیال مردن هم نکنند چرا که شهیدان زنده اند و نزد پروردگارشان روزی می خورند و تا دنیا وجود دارد شهدا زنده و حاضر هستند.

وی افزود: آن تلاش های شبانه روزی که شهیدان در راه تحکیم پایه های توحید از خود به یادگار گذاشتند اگر منجر به شهادت آنان نمی شد ما تعجب می کردیم.

وی گفت: خدا شهدا را گلچین کرد و امروز نوبت ما است که پرچم برافراشته شده از سوی این مجاهدان فی سبیل الله را برای همیشه تاریخ بالا نگاه داریم.

جانشین سازمان عقیدتی سیاسی ارتش افزود: شهید امیر سرلشکر خلبان منصور ستاری فرمانده فقید نیروی هوایی ارتش نسبت به مسایل این نیروی الهی فقط نگاه رزمی نداشت بلکه نگاه وی یک نگاه جامع فرهنگی، علمی، مدیریتی و عملیاتی برای خدمت به نظام اسلامی بود.

وی با بیان خاطره ای از حضور مارشال حکیم الله فرمانده وقت نیروی هوایی ارتش پاکستان در دیدار با سرلشکر ستاری عنوان کرد: وی در این دیدار خطاب به سرلشکر ستاری گفت امروز خیلی خوشحال و خرسند بودم چرا که در محضر یکی از با دانش ترین فرماندهان نیروی هوایی دنیا مطالبی را فراگرفتم.

در پایان این مراسم گرامیداشت از خانواده های محترم شهیدان (پرواز جاودانه) امیر سرلشکر خلبان شهید منصور ستاری، امیر سرلشکر خلبان شهید علیرضا یاسینی، امیر سرلشکر خلبان شهید مصطفی اردستانی، امیر سرلشکر مهندس شهید احمد شجاعی، امیر سرتیپ شهید حسن رزاقی، امیر سرتیپ دوم خلبان شهید امیرحسین جمشیدی، امیر سرتیپ دوم شهید بهرام ریاحی شریفی، امیر سرتیپ دوم خلبان شهید رضا جمع منش، سرگرد شهید یوسف پورزادی، سرگرد شهید محمدرضا محسنی و سرگرد شهید عباسعلی جزء محتشمی با اهدای لوح تقدیر تجلیل به عمل آمد.

سرلشکر ستاری طرح ها و ابتکارات زیادی در تجهیز سیستم های راداری و پدافندی به اجرا درآورد که موجب ارتقای کارایی سیستم راداری ایران در طول جنگ تحمیلی گشت.وی در سال ۱۳۶۲ به دلیل کارایی و لیاقتی که از خود نشان داده بود به سمت معاونت عملیات پدافند نیروی هوایی منصوب گشت. این شهید والامقام در سال ۱۳۶۴ابه سمت معاونت طرح و برنامه نیروی هوایی رسید.

سرلشکر ستاری در بهمن ۱۳۶۵ به فرماندهی نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران منصوب گردید و تا پایان عمر خود عهده دار این مسئولیت بود. وی در حالیکه ۴۶ سال داشت، در دی ۱۳۷۳ در سانحه سقوط هواپیما در نزدیکی فرودگاه اصفهان در گذشت.

کد خبر 320586

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار دفاع-امنیت

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha