پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۷:۰۰
۰ نفر

همشهری آنلاین: معمولا از هلو برای درست کردن دسرها و کیک های تابستانی استفاده می شود. ولی این بار با هلو یک خورش متفاوت آموزش داده ایم. خورشی که فکرش را هم نمی توانید بکنید چقدر خوشمزه و هیجان انگیز است.

آشنایی با روش تهیه خورش هلو

مواد لازم برای خورش هلو : براي 5 تا 6 نفر

هلو 5 عدد

ران مرغ 2 عدد

سينه مرغ يك عدد

روغن يك پيمانه

نمک به میزان لازم

پياز ريز شده نصف پیمانه

آب ليموی تازه 4 قاشق سوپ‌خوری

آرد يك قاشق سوپ‌خوری

زعفران حل شده يك قاشق سوپ‌خوری

آلو بخارا بدون هسته 6-5 عدد

شکر يك قاشق مرباخوری

طرز تهیه خورش هلو:

تكه های مرغ را شسته و پوست‌شان را جدا و آنها را نصف كنيد. سپس با 2 قاشق سوپ‌خوري روغن و نصف قاشق مرباخوري نمك مرغ را مزه دار کرده و به مدت يك ساعت در يخچال قرار دهيد.

پياز را با 3 قاشق سوپ‌خوري روغن تفت داده تا طلايي شود. تكه‌هاي مرغ را اضافه کرده و آنها را تفت دهید. کمی آب گرم اضافه کنید تا روي سطح مرغ را بگيرد و بگذاريد بپزد.

آب لیموی تازه، شكر و زعفران را به خورش اضافه کنید. آرد را در یک کاسه با 3 قاشق آب سرد حل کنید، سپس آن را به خورش اضافه کنید و صبر کنید تا خورش کمی جا بیفتد. در این زمان آلو بخاراها را بشویید و آنها را به مدت 15 دقیقه داخل آب جوش خیس کنید، سپس به خورش اضافه کنید.

هلوها را پوست گرفته، هسته آنها را در آورده و آنها را خرد کنید. هلو های خرد شده را در یک تابه با 3 قاشق سوپ‌خوري روغن تفت دهيد تا طلايي شوند، سپس آنها را به خورش اضافه کنید تا پخته شوند ولي له نشوند. خورش را بچشید و در صورت نیاز آب لیمو و شکر بیشتری اضافه کنید. وقتی خورش آماده شد آن را در ظرف مورد نظر بریزید و سرو کنید.

نکاتی برای پخت خورش هلو:

به جاي هلو از كمپوت هلو هم مي‌توانيد استفاده كنيد و آب كمپوت هلو را براي پخت مرغ استفاده كنيد. در صورت استفاده از کمپوت، شكر را حذف کنید.

خورش هلو

کد خبر 304416

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha