مواد لازم برای لایه:
آرد: ۲پیمانه
شکر: ۵ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری
نمک: یک هشتم قاشق مرباخوری
کره سرد: ۱۱۳ گرم
تخممرغ کمی هم زده شده: یک عدد بزرگ
شیر پرچرب: یک پیمانه به اضافه یک قاشق غذاخوری
سفیده تخم مرغ زده شده: یک عدد بزرگ
مواد لازم برای رویه:
توت فرنگی: ۸ پیمانه
شکر: ۶ قاشق غذاخوری
خامه هم زده شده: ۲ پیمانه
طرز تهیه:
توت فرنگیها را از کاسبرگها جدا کنید.
۳پیمانه توت فرنگی جدا شده را له کنید تا به شکل پوره دربیاید.
بقیه توت فرنگیها را برش بزنید و با شکر به توت فرنگی له شده اضافه کنید و بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه تا ۲ ساعت بماند.
فر را روی ۲۱۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
آرد، ۳ قاشق غذاخوری شکر، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
کره را در آرد رنده کنید و مواد را هم بزنید تا به شکل خرده آرد دربیاید.
در ظرف دیگری تخممرغ هم زده شده را با شیر هم بزنید و به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.
خمیر به دست آمده را روی سطحی که در آن کمی آرد پاشیده اید، کمی ورز دهید.
به آرامی با نوک انگشتان خمیر را پهن کنید و با استفاده از برش زن یا ته لیوان، حدود ۶ برش دربیاورید. با بقیه خمیر نیز این کار را انجام دهید و با فاصله روی سینی حاوی کاغذ روغنی قرار دهید. با استفاده از برس مخصوص، سفیده تخممرغ را روی آن بمالید و بقیه شکر را روی هر کدام بپاشید.
سینی را به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا روی آن طلایی شود.
برای تهیه خامه، یک پیمانه خامه یخ زده، یک قاشق غذاخوری شکر و کمی وانیل را در یک کاسه سرد با استفاده از همزن برقی به مدت ۳۰ ثانیه هم بزنید. سرعت دستگاه را افزایش دهید تا حجم خامه ۲ برابر و یکدست شود. خامه باید فرم بگیرد.
برای آماده کردن، بین هر یک از لایه ها، مربای توت فرنگی و خامه بریزید و روی آن را نیز تزیین کنید.
منبع: khorasannews.com
نظر شما