همشهری آنلاین: مصرف زیاد نمک خطرناک است و می‌تواند به سرطان معده منجر شود. سرطان معده چهارمین سرطان رایج در جهان و در کشور ما از سرطان های شایع می‌باشد.

sal

مصرف زیاد نمک، غذاهای پرنمک و تنقلات شور می‌تواند مخاط معده را تخریب کند و این اتفاق یکی از راه‌های ايجاد سرطان معده است. مطالعات نشان می‌دهد كه مصرف مواد غذایی پر نمک، احتمال ابتلا به سرطان معده را در جامعه افزایش می‌دهد.

همیشه مصرف بالای نمک به معنی مصرف غذاهاي شور نیست و درصد بالایی از نمکی که روزانه مصرف می‌کنیم، نمک پنهان است که درون مواد غذایی گوناگون وجود دارد. نان، انواع گوشت‌های فرآوری شده مانند همبرگر، سوسیس، کالباس، گوشت و ماهی نمک‌سود شده و همچنین خیارشور، انواع ترشی‌ها و شورها، پنیر و خشکبار بوداده نمک زیادی دارند.

توصیه شده است که مصرف روزانه نمک کمتر از 5 گرم یعنی حداكثر معادل یک قاشق مرباخوری باشد.  بر اساس مطالعات، احتمال ابتلا به سرطان در کسانی که روزانه ۱۲ تا ۱۵ گرم نمک مصرف می کنند بیشتر است.

  • دفتر بهبود تغذیه جامعه - معاونت بهداشت
کد خبر 282347

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار