پنجشنبه ۴ دی ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۱
۰ نفر

همشهری آنلاین: طعم این غذا به خاطر پنیری که در وسط گوشت آن است واقعا بی‌نظیر است.

آشنایی با روش تهیه چیزبرگر درون پنیری

آماده سازی: 20 دقیقه

پخت: 30 دقیقه

مواد لازم برای 3 نفر:

پنیر چدار خرد شده: يك چهارم پیمانه

پنیر پیتزا خرد شده: يك چهارم پیمانه

گوشت چرخ کرده: 500 گرم

پودر سوخاری: 2-3 قاشق غذاخوری

سس باربیکیو یا سس استیک: 2 قاشق غذاخوری

پاپریکا ( پودر فلفل دلمه‌ای قرمز خشک شده ): نصف تا يك قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه: يك چهارم  قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

1- پنیر چدار و پنیر پیتزا را در یک کاسه کوچک مخلوط می‌کنیم.

2- به آرامی گوشت، پاپریکا و فلفل و سس را در یک ظرف بزرگ مخلوط می‌کنیم ورز می‌دهیم، پودر سوخاری را به خوبی روی آن پخش می‌کنیم و دوباره ورز می‌دهیم، در صورتی احساس کردید هنوز گوشت شما آب دار است مقدار کمی دیگر به آن پودر سوخاری اضافه کنید و به مدت دو ساعت در یخچال بگذارید و بعد از آن آنها به شکل 8 تکه گرد نازک دربیاورید.

3- دو قاشق برآمده از این مخلوط پنیر را در 4 تکه بریزید و از لبه آن به اندازه يك سانتیمتر خالی بگذارید، هر کدام از تکه‌های باقی مانده را برای روی آن 4 تکه استفاده کنید و پنیرها را بپوشانید. لبه‌های آنها را چین چین کنید و ببندید.

4- ماهیتابه گریل را از قبل روی دمای متوسط به بالا گرم می‌کنیم، یا فر را گرم می‌کنیم.

5- برای گریل کردن، مقدار کمی روغن را به آرامی روی ظرف چدنی گریل (ماهیتابه گریل) بریزید، تکه گوشت‌های پرشده را با حرارت متوسط به بالا بپزید، حدود 5 دقیقه برای هر سمت به طور میانگین خوب می‌باشد، (مطمئن شوید که برگرها هنگام پختن فشرده نشوند و ترک آنها باز نشود و پنیرها خارج شوند) در صورتی که از فر استفاده می‌کنید فر را از قبل گرم کنید و تابه گریل را با کمی روغن چرب نمایید، برای کباب کردن گوشت‌های تکه شده را در طبقه دوم با سوم فوقانی فر بگذارید، حدود 4 دقیقه برای هر سمت به طور میانگین خوب می‌باشد. می‌توانید بعد از چرخاندن گوشت‌ها دوباره از سس برای روی گوشت‌ها استفاده نمایید.

چیزبرگر درون پنیری

نکته:

برای روغن ریختن روي ماهیتابه گریل: می‌توانید کاغذ پخت و پز را روغن بزنید، آن را روی ماهیتابه گریل بمالید.

منبع: beryooni.com

کد خبر 281870

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha