جمعه ۱۶ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۸:۴۵
۰ نفر

توکیو: رستورانی در ژاپن کیک‌ آب سرو می‌کند. این کیک که شبیه ژله‌ای شفاف است از نوعی لعاب برنج تهیه شده و موچی (Mochis) نام دارد.

کیک

نكته جالب ديگري كه در مورد اين كيك وجود دارد اين است كه پس از تهيه آن بايد تا نيم ساعت مصرف شود.

در غير اين‌ صورت مانند يك لكه آب روي بشقاب مشتري ولو مي‌شود و ديگر قابل خوردن نيست.

کد خبر 261688

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha