چهارشنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۶:۲۹
۰ نفر

همشهری آنلاین: روی این شیرینی‌های نورروزی را با پودر پسته تزیین کنید.

آشنایی با روش تهیه شیرینی فندقی

مواد لازم:

مغز فندق بوداده: بدون نمک 125 گرم

مغز بادام بوداده: بدون نمک 125 گرم

آرد سفید: 250 گرم

پودر ‌قند: 250 گرم

هل کوبیده: یک قاشق مرباخوری

روغن: 175 گرم

پودر پسته: به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا در ظرفی روغن ریخته و آرد را به آن اضافه می‌کنیم و حرارت می‌دهیم تا طلایی شود.

هل، بادام و فندق چرخ کرده را به آن می‌افزاییم تا سرخ شود.

بعد از مدتی آن را از روی حرارت برداشته و می‌گذاریم تا سرد شود.

پودر قند را درون یک ظرف مسطح ریخته و با آن مخلوط می‌کنیم و با پشت قاشق مواد را صاف کرده و روی آن پودر پسته می‌ریزیم و به صورت لوزی برش می‌زنیم و درون ظرف دیگری می‌چینیم.

شیرینی فندقی

کد خبر 252854
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز