۳۵۰۰ قوی سیبریایی در فریدونکنار فرودآمدند. کارشناس مسئول حیات‌وحش محیط‌زیست مازندران با اعلام این خبر گفت: همه ساله قوها از اواخر آبان و اوایل آذر وارد منطقه سرخرود شده و از اواخر بهمن و اوایل اسفند به‌دلیل جوجه‌آوری از منطقه خارج می‌شوند.

پرندگان - قو


آنطور که کورس ربیعی می‌گوید: قوها در زیستگاه‌ها و حاشیه تالاب‌ها که عمق آب آن 30تا 40سانتی‌متر است، اقامت می‌کنند. براساس شرایط جوی، تعداد این پرندگان افزایش می‌یابد. قو، گونه‌ای نیمه مهاجر است و مهاجرت این پرنده براساس تقویم زمانی خاصی نیست. اغلب قوهایی که وارد منطقه می‌شوند از گونه‌های فریادکش، گنگ و کوچک هستند. مسیر مهاجرت قوها از شرق حاشیه دریای خزر به سمت کرانه غربی خزر است و از غرب سیبری به سمت دریای سیاه، آذربایجان، بندر انزلی و فریدونکنار حرکت می‌کنند.

ربیعی خاطرنشان کرد: اعتبار مشخصی برای تغذیه این پرندگان درنظر گرفته شده و در حال حاضر نیز مشکلی درخصوص تغذیه قوها وجود ندارد. مردم، منطقه را ناامن نکنند و در صورتی که کمکی برای تغذیه پرندگان دارند به محیط‌بانان منطقه سرخرود تحویل دهند.

کد خبر 244020

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار