همشهری آنلاین: استکان‌های کمر باریکتان را بیرون آورید و آماده شوید تا یک چای خوش رنگ دم کنید.

مواد لازم:

قند: 6- 4 حبه

آب جوش: نصف استکان

دستور تهیه:

* ابتدا درون استکان را تا نیمه آب جوش بریزید و چند حبه قند درون آن بریزید.

* سپس با قاشق چای‌خوری هم بزنید تا قند حل شود، غلظت قند باید زیاد باشد و به حد اشباع برسد - یعنی وقتی که قند می‌ریزید دیگر حل نشود و شیره مانند شود. برای این منظور تعداد 4 تا 6 حبه قند کافیست .

* درون ظرف دیگری چای خالص بریزید و با استفاده از یک قاشق کوچک به آرامی و کم‌کم روی شیره چای که تهیه کرده‌اید بریزید. در این مرحله خواهید دید که آب در پایین و چای در بالا قرار می‌گیرد . به همین سادگی

اگر می‌خواهید به مقدار زیاد از این چای تهیه کنید, توی یک قابلمه باید آب و شیره درست کنید و بقیه مراحل را مانند بالا اجرا کنید.

چای دورنگ

http://www.afarang.com

کد خبر 192013

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار