همشهری آنلاین: این ترشی با بسیاری از خوراک‌ها به خصوص انواع غذاهای حاوی گوشت مرغ بسیار خوشمزه خواهد شد.

مواد اولیه:

* غوره: ۵۰۰ گرم

* سرکه سفید: ۵۰۰ گرم

* نمک: به میزان لازم

طرز تهیه:

* ابتدا دُم غوره را جدا کرده سپس خوب می‌شوییم.

* سرکه سفید را از قبل پنج دقیقه جوشانده و سرد می‌کنیم.

* ظرف مناسب ترشی که اصولا شیشه‌ای است را خوب تمیز نموده طوری که داخل آن آب نداشته باشد.

* غوره‌ها را داخل ظرف می‌ریزیم نمک و سرکه سفید را روی آن ریخته و در شیشه را می‌بندیم.

* پس از ۱۰ روز ترشی آماده مصرف است.

ترشی غوره

http://ashpaziema.com

کد خبر 181264

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار