رئیس جمهوری ایالات متحده در تداوم تناقض‌گویی‌هایش، با بیان این ادعا که واشنگتن با ایران در حال جنگ نیست و در حال تعامل و گفت‌ وگو است، اعتراف کرد که آمریکا همچنان حملات محدودی را در ایران انجام می‌دهد.

ترامپ

به گزارشس همشهری آنلاین، ، دونالد ترامپ جمعه شب به وقت محلی به خبرنگاران در بازگشت از فلوریدا در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره گزارش‌های مربوط به حملات در جزیره قشم ایران، این حملات را تایید کرد و گفت: «نمی‌خواهم درباره آن صحبت کنم. ما حملات جزئی انجام می‌دهیم.»

رئیس‌جمهوری ایالات متحده با اشاره به استقرار سامانه‌های پدافندی ایران افزود: «آنها یک ابزار پدافند هوایی کوچک ساخته بودند و ما در حدود ۱۵ دقیقه، شاید هم پنج دقیقه، آن را منهدم کردیم.»

ترامپ پیش از پاسخ به این سوال مدعی شد که درگیری های اخیر روسیه و اوکراین ۲۵ هزار کشته برجای گذاشت و نام درگیری بین این ۲ کشور «جنگ» است، نه کاری که آمریکا با ایران انجام می‌دهد!

وی مدعی شد: «ما در ارتباط با ایران پیشرفت‌های زیادی داشته‌ایم. اکنون بیش از دوره قبل از جنگ، نفت استخراج می‌کنیم. این جنگ نیست. وقتی برای پنج ماه هیچ‌کس زخمی یا کشته نشده یا اتفاق دیگری از این دست رخ نداده است، نمی‌توان آن را جنگ نامید.»

رئیس جمهوری آمریکا همچنین بار دیگر با تکرار ادعاها درباره کنترل تنگه هرمز از سوی واشنگتن، مدعی شد: ما بزرگترین محاصره در تاریخ نظامی را اعمال می‌کنیم و هیچ‌چیز بدون موافقت ما از تنگه هرمز عبور نمی‌کند.

ترامپ در عین حال به اشغالگری آمریکا در تنگه هرمز اعتراف کرد و گفت: «ما فقط یک نیروی اشغالگر هستیم. ما کنترل تنگه هرمز را در دست داریم.»

رئیس جمهوری آمریکا در عین حال با تکرار این ادعا که ایران خواهان توافق است، مدعی شد: «ما در حال تعامل با ایرانی‌ها هستیم. خواهیم دید که نتیجه همه اینها چه خواهد شد.»

ادعاهای تازه ترامپ را باید در چارچوب شکست سنگین سیاسی و انتخاباتی سیاست جنگ‌طلبانه او ارزیابی کرد.
طی چند روزی که از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده و شکست چشمگیر جمهوری‌خواهان در هر ۲ بخش کنگره، یعنی مجلس نمایندگان و مجلس سنا می‌گذرد، بسیاری از چهره‌های سرشناس جمهوری‌خواه و حتی از میان افراد بسیار نزدیک به رئیس‌جمهور آمریکا، جنگ ایران را عامل اصلی شکست انتخاباتی حزب جمهوری‌خواه دانسته‌اند.

« جِی‌دی ونس» معاون ترامپ نیز با انتشار پیامی ۶۰۰ کلمه‌ای در شبکه ایکس، به صراحت جنگ ایران را عامل این موضوع اعلام کرد. موضوعی که باعث شد، پسر ترامپ آن را صد درصد تایید ککند و خود ترامپ نیز به تاثیر جنگ ایران در نتایج انتخابات و شکست حزبش اعتراف کند.

کد خبر 1083637
منبع: ایرنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار آمریکا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 19
  • نظرات در صف انتشار: 4
  • نظرات غیرقابل انتشار: 12
  • ایرانی IR ۰۶:۲۷ - ۱۴۰۵/۰۸/۱۶
    18 7
    این خوک زرد متوهم زده را خواهیم کشت .....
  • IR ۰۶:۳۰ - ۱۴۰۵/۰۸/۱۶
    11 5
    باید کاری بشه که جرات حمله محدوده نداشته باشه.
  • ناشناس IR ۰۶:۳۸ - ۱۴۰۵/۰۸/۱۶
    14 5
    هرغلطی کنی شکستت جبران نمیشه ولی میخوای گورتم ایرانیابکنند
  • IR ۰۷:۰۸ - ۱۴۰۵/۰۸/۱۶
    7 3
    پاسخ دهید
  • کارشناس سیاسی IR ۰۷:۱۹ - ۱۴۰۵/۰۸/۱۶
    8 3
    شکست حزب جمهوریخوا در انتخابات اخیرباعث میشود ترامپ بدون تردید حمله گسترده ای به صنعت هسته ای ایران انجام دهد در واقع میخواد آخرین میخ را بر تابوت وجود نکبت بارش در این دنیا بزند اوبا همدستی جنایتکار صهیونیست تدارکات لازم را برای یک حمله همه جانبه برنامه ریزی میکنند. باید صدرصد آماده بود.
  • کارشناس سیاسی IR ۰۷:۲۲ - ۱۴۰۵/۰۸/۱۶
    8 3
    ترامپ شخصیتی بیمارگونه، فاقد سلامت روان و گرفتار توهم و دروغ‌پردازی است. با او نه میتوان مذاکره کرد و نه مماشات؛ تنها چاره، صبر کردن است تا پایان دوران ننگین او تمام شودشکست او در انتخابات اخیر گواه پایان دوران نکبت بارش است لذا نه فقط صبرِ بلکه باید آمادگی صدرصد داشت.بنابراین اگر شبانه‌روز موشک و بهپاد تولید کنیم، باز هم کم است.
  • کارشناس سیاسی IR ۰۷:۲۴ - ۱۴۰۵/۰۸/۱۶
    11 3
    این احمق روانی و دیوانه است برای دفاع صدرصد آماده باشید
  • اکبری IR ۰۷:۳۳ - ۱۴۰۵/۰۸/۱۶
    10 3
    همه میدانیم که آمریکا دست بردار نیست و باید با زور بیرونش کرد
  • ناشناس IR ۰۷:۳۵ - ۱۴۰۵/۰۸/۱۶
    8 5
    ازخدامیخوام خبرمرگ ترامپ وخانواده اش راببینم بخداخسته شدیم ازاین سگ هاربیمارروانی جنسی ول شده توامنیت دنیا
  • IR ۰۷:۳۷ - ۱۴۰۵/۰۸/۱۶
    7 10
    کلا جنگ خوب نیست صلح کنید تموم بشه بره
  • شیماجانخانی IR ۰۸:۰۲ - ۱۴۰۵/۰۸/۱۶
    13 7
    مردک پوشکی آپستینی روزمیاد خوابهایی که شب دیده رو زررزررر میکنه نخواستنش بد باخته هنوز متوهمه نجس بچه خوار
  • IR ۰۸:۲۱ - ۱۴۰۵/۰۸/۱۶
    17 4
    ما باید از آمریکائیها کشته زیادی بگیریم تا ترامپ دیگه از این غلطها نکنه
  • IR ۰۸:۳۹ - ۱۴۰۵/۰۸/۱۶
    12 5
    دلقک زرد و نتان یابو باید به درک واصل شوند این اپستینی های خبیث و کثیف که مایه ننگ بشریت هستند.
  • کارشناس سیاسی IR ۰۹:۰۲ - ۱۴۰۵/۰۸/۱۶
    7 3
    امروز دنیا اسیر افکار یک دیوانه روانی است حتی مردم آمریکا از کارهای او بستو آمدن صهیونیستها از مریضی ترامپ در جهت رسیدن به اهداف خود سوء استفاده کردند اما هر دو شکست سختی از ایران خوردند.
  • IR ۰۹:۰۵ - ۱۴۰۵/۰۸/۱۶
    14 6
    سگ بی همه چیز دروغگو
  • ناشناس IR ۰۹:۱۱ - ۱۴۰۵/۰۸/۱۶
    10 6
    ترامپ لعنت بر پدر ومادر شما ونتانیاهو پدر سگ کثیف
  • IR ۰۹:۱۲ - ۱۴۰۵/۰۸/۱۶
    8 8
    مردک متوهم جنگ اقتصادی و تحریم و روانی که درحال انجامش هستی ،جنگ با جون انسانها نیست ؟
  • منصور دغاغله IR ۱۰:۴۶ - ۱۴۰۵/۰۸/۱۶
    8 2
    سگ زرد...
  • علی IR ۱۳:۲۴ - ۱۴۰۵/۰۸/۱۶
    9 3
    مرگ برترامپ خوک کثیف توهیچی نداری لعنت به کسی که تو را پرورش داد حیوان پیش تو شرف دارد هیچ شباهتی حتی به حیوان نداری هیچ کلمه ای پیدا نمی کنم که لایق تو باشد تمام هیکلت را بوی تعفن گرفته درحال نابود شدنی بزودی داخل قعرجهنم می شوید