ادعای ترامپ مبنی بر نبود برنامه‌ای برای حمله به ایران، در حالی مطرح می‌شود که او پیش از این نیز مواضع مشابهی اتخاذ کرده، اما بعداً دستور حمله را صادر کرده است.

آمریکا ایران

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تسنیم، یک نمونه روشن اینکه یک روز پیش از آغاز جنگ ۴۰ روزه در ۹ اسفند ۱۴۰۴ ترامپ از قطعی نبودن تصمیم خود برای ورود به جنگ سخن گفته بود. اما فردای همان روز دستور حمله را صادر کرد.

همچنین در ژوئن ۲۰۲۵، در حالی که از فرصت دو هفته‌ای برای تصمیم‌گیری درباره حمله به ایران خبر می‌داد، تصمیم حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران را گرفته بود.

این سوابق نشان می‌دهد اظهارات ترامپ درباره نبود برنامه فوری برای حمله، لزوماً به معنای کنار گذاشتن گزینه نظامی نیست و چه بسا او با ذهنیت کودکانه خود به دنبال فریب یا عملیات روانی برای مردم آمریکا در روز انتخابات میان‌دوره‌ای است.

کد خبر 1082987

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار دفاع-امنیت

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha