بیانی در گفت وگو با همشهری آنلاین با اشاره به شکست استقلال مقابل شباب الاهلی در لیگ قهرمانان آسیا گفت: رقابت در آسیا همین است. تیم ها همه خوب هستند. وقتی یک تیم اماراتی (اشاره به شباب الاهلی) فقط دو تا بازیکن اماراتی در ترکیب خود دارد و بقیه همه بازیکنان خارجی هستند نشان می دهد این کشورها چه برنامه هایی برای موفقیت در آسیا دارند. حتی روی نیمکت هم ۵-۶ بازیکن برزیلی داشتند که به عنوان یار تعویضی وارد زمین شدند. رقابت در آسیا سخت شده که تیمی از ایران بتواند قهرمان شود. حتی صعود از گروه هم سخت شده است چه برسد به قهرمانی! حالا متوجه می شویم استقلال با دو برد قبلی مقابل السد و الغرافه در لیگ قهرمانان آسیا چه کار بزرگی انجام داده است. شباب الاهلی از آن دو تیم (السد والغرافه) ضعیف تر بود؛ اما همه بازیکنانش خارجی بودند.
او ادامه داد: استقلال دو بازی قبلی خود را که در لیگ قهرمانان را برد کار بزرگی انجام داد. این تیم ها همه تا دندان مسلح هستند و می خواهند از گروه صعود کنند تا نماینده غرب آسیا در مرحله بعد باشند. دو تیم از غرب آسیا صعود می کند اما تیم های اماراتی و عرستانی و حتی قطری خیلی هزینه می کنند و طوری تیم های خود را می بنند که از گروه صعود کنند. در این شرایط استقلال نسبت به تراکتور و گل گهر خیلی بهتر نتیجه گرفته است. ولی انصافا کار خیلی مشکلی است که بتوانند به عنوان نماینده غرب آسیا به دور بعد صعود کنند. استقلال به زور ترکیب ۱۱ نفره را انتخاب می کند اما تعویض زیادی ندارد چراکه کلا ۱۳ تا بازیکن هستند. بقیه جوانان هستند البته من اعتقاد دارم بختیاری زاده در رقابت های آسیا باید از جوانان بیشتر استفاده کند. الان ۴-۵ بازیکن تراز اول جوان و آینده دار در تیم استقلال حضور دارند که می توانند جایگزین بازیکنان بزرگسال شوند. مطمئن باشید با بازی دادن به این جوانان اتفاق بدتر از شکست دیروز نمی افتاد.
وی اضافه کرد: سهراب بختیاری زاده شروع خیلی خوب در لیگ و آسیا داشت. تیم با آرامش کارش را پیش می برد. مهم تر از همه اینکه بختیاری زاده از روز اول شروع به بهانه گیری و ناله نکرد که پنجره نقل و انتقلاتی بسته است و بازیکن ندارم و فلان و بهمان ... با آرامش کارش را شروع کرد. تمرینات پیش فصل را با داشته هایش انجام داد و وارد بازی های لیگ شد. در نهایت هم در لیگ و هم در آسیا موفق بود. فقط به بختیاری زاده پیشنهاد می دهم در رقابت های آسیایی بیشتر از وجود بازیکنان جوان استفاده کند چراکه در رقابت های آسیایی بازیکنان جوان انگیزه خیلی بیشتری دارد و می تواند اتفاقات خیلی خوبی بیفتد.

باشگاه صاحب ساختمان جدید میشود
او در خصوص انتخاب متدعین به عنوان مدیرعامل جدید استقلال اظهار داشت: ایشان دیروز جلسه معارفه اش بود. من به همراه تعدادی از پیشکسوتان در آن جلسه حضور داشتیم. نظراتش را شنیدیم. خیلی مثبت کار می کند. یکی از اقداماتی که روی آن تاکید داشت این بود که ساختمان فعلی باشگاه در شان باشگاه بزرگ استقلال نیست و در چند ماه آینده یک ساختمان خیلی بهتر خریداری شده یا اجاره خواهند کرد. در بازدیدی هم که از ورزشگاه مرغوبکار داشتند تاکید کردند خوابگاه این مجموعه بازسازی خواهد شد. قرار است در مورد ورزشگاه امام رضا هم اقداماتی صورت بگیرد. البته هواداران بدانند هیچ اتفاقی نیفتاده و آقای تاجرنیا هنوز به عنوان نفر اول در هیات مدیره هستند اقای متدعین هم آمده که به تیم کمک کند.
نظر شما