سه‌شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ - ۱۸:۲۳
۰ نفر

نماینده آمریکا در سازمان ملل مایک والتز روز سه‌شنبه در واکنش به اعتراضات مردمی در فرانسه، انگشت اتهام را به سمت جریان‌های چپ و حتی حامیان فلسطین گرفت.

اعتراضات فرانسه

به گزارش همشهری‌آنلاین، والتز در مصاحبه با فاکس‌نیوز، کمونیست‌ها و گروه‌های حامی فلسطین را عامل اعتراضات مردمی در کشورهای اروپایی دانست.

وی در این باره گفت: «اکنون شاهد اوج‌گیری همه این جنبش‌ها هستید که فرصتی می‌بینند تا آشوب و بی‌نظمی ایجاد کنند و دستورکار چپ‌گرایانه خود را پیش ببرند.»

والتز افزود: «این یک اتحاد از سر مصلحت است. آن‌ها در همه چیز با هم توافق ندارند. اما سخت فشار می‌آورند و فرانسه صرفاً اولین کشوری است که سقوط می‌کند.»
در هفته‌های اخیر غربی‌ها به شدت تلاش کرده‌اند تا اعتراضات گسترده در فرانسه و دیگر کشورهای اروپایی را به گروه‌ها و جنبش‌های سیاسی خاصی نسبت دهند.

این در حالی است که اعتراضات در فرانسه با اعتراضات دانش‌آموزی علیه وضعیت نامناسب تحصیلی در این کشور آغاز شد و اکنون به تجمعات گسترده‌تر علیه وضعیت اقتصادی فرانسه تبدیل شده و اکنون به دیگر کشورهای اروپایی سرایت کرده است.
از سوی دیگر، والتز در حالی جریان‌های چپ را به توطئه متهم می‌کند که این احزاب در آخرین انتخابات پارلمانی فرانسه پیروز شده و بیشترین کرسی را به‌دست آوردند، اما رئیس‌جمهور فرانسه امانوئل ماکرون حاضر به ائتلاف و تشکیل دولت با حزب پیروز نشد.

کد خبر 1078657
منبع: فارس

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار آمریکا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 1
  • نظرات غیرقابل انتشار: 1
  • IR ۱۹:۰۲ - ۱۴۰۵/۰۷/۲۸
    2 1
    برای کشورهای غربی همیشه مرگ برای همسایه خوبه. در امور داخلی کشورهای دیگه مخصوصا خاورمیانه دخالت می کنن و دوست دارن حکومتهایی رو سرکار بیارن که منافعشون رو تامین کنه. همیشه شعبان یکبار هم رمضان. ببینید اعتراضات که همیشه از بیرون گود تماشا می کردید چه مزه ای میده. چقدر خوب میشد در همه کشورهای اروپایی انقلاب رخ میداد حیف که نمی گذارند این اتفاق بیافتد.
  • IR ۱۹:۰۷ - ۱۴۰۵/۰۷/۲۸
    1 0
    فرانسه کشوری استعمارگر بوده و در قلب افریقا انسانهای بی گناه و ازدایخواه برای ازادی کشورمان بدست سربازان استعمارگر فرانسنه کشته شده اند حالا خودشان رسیده فرانسه فرو خواهید پاشید و کشور بدست ازادیخواهان خواهد افتاد فرانسه انگلیس بلژیک ایتالیا و.....
  • خسرو IR ۱۹:۱۸ - ۱۴۰۵/۰۷/۲۸
    1 0
    فرانسه ملت بیداری هست واین بی عرضگیه ماکرون هست که فرانسه رابیراهه برده ..فرانسه درحال انقلابی دیگراست ..طی چندسال اخیر این چندمین باراست که شورش کردند وهرباربیشترازقبل وسعت پیدا میکنه