استقلال خوزستان دوباره سراغ پرونده بیفوما رفت، هدف امتحان شانس برای دریافت غرامت از پرسپولیس است.

تصاویر بازی پرسپولیس ۳ - صنعت نفت ۱

به گزارش همشهری آنلاین تیوی بیفوما در شرایطی دومین فصل حضور خود در پرسپولیس را سپری می‌کند که به یکی از بازیکنان موثر تیم مهدی تارتار تبدیل شده اما حالا پرونده جدایی او از استقلال خوزستان بار دیگر در رسانه‌ها منتشر شده است. در ابتدای شکایت استقلال خوزستان از پرسپولیس و بیفوما، کمیته تعیین وضعیت نسبت به دعوی قرار رد صادر کرد.

وکیل باشگاه استقلال خوزستان درباره با این موضوع گفت: ما در این پرونده پس از رد شدن اولیه توسط فدراسیون فوتبال، به ابعاد جدیدی رسیدیم و به همین دلیل تصمیم گرفتیم پرونده را به مرجع رسیدگی دی آر سی (رسیدگی بدوی) ارجاع دهیم.

او افزود: ما در این شکایت علاوه بر درخواست غرامت از پرسپولیس، درخواست محرومیت ورزشی این تیم هم داشته‌ایم. با توجه به اسناد و مدارکی که باشگاه ارائه داده است مبلغ غرامت بیش از یک میلیون دلار خواهد بود.

وی در پایان صحبت خود اظهار کرد: اگر رای بر محکومیت صادر شود علاوه بر تعیین غرامت، بیفوما به مدت چهار ماه محروم خواهد شد و پنجره نقل و انتقالات پرسپولیس به مدت دو فصل بسته خواهد شد.

کد خبر 1077671

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار فوتبال ايران

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 3
  • نظرات غیرقابل انتشار: 2
  • خسرو IR ۱۱:۱۵ - ۱۴۰۵/۰۷/۲۶
    4 1
    امیدوارم استقلال موفق شود