به گزارش همشهری آنلاین، مهدی چمران در حاشیه چهارصد و سی و ششمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران با اشاره به وضعیت برگزاری انتخابات شوراها، اظهار کرد: «تصمیم قطعی بر این است که انتخابات صورت بپذیرد، اما پیشنهاد مطرح شده این است که انتخابات در همه کشور در یک روز یا یک موعد واحد انجام نشود.»
او با بیان اینکه موضوع برگزاری انتخابات طی حداقل سه جمعه در دست بررسی است، افزود: «فعلاً وزارت کشور و کمیته نظارت بر انتخابات در حال تنظیمگری و دستهبندی شهرها هستند. قاعدتاً نظر نهایی توسط این مراجع اعلام خواهد شد و بهمحض مشخص شدن، در اختیار رسانهها و عموم قرار خواهد گرفت.»
رئیس شورای شهر تهران در پایان با انتقاد از گمانهزنیهای مکرر درباره تاریخ برگزاری انتخابات، تصریح کرد: «من شخصاً خواهش کردم که دائم تاریخهای مختلف را مطرح نکنند و اجازه دهند شوراها کار خودشان را انجام دهند و به خدمترسانی مشغول باشند. فعلاً تاریخ مشخصی اعلام نشده است و تا زمانی که مراجع قانونی تاریخ دقیق را اعلام نکنند، هیچ موضوع قطعی در این زمینه وجود ندارد.»
نظر شما