مجری فروش سامانه خودورهای وارداتی از آغاز عرضه ۶ مدل خودروی وارداتی خبر داد و گفت: در این طرح متقاضایان تا پایان هفته فرصت دارند، ۱۰ درصد از قیمت قطعی خودرو را واریز کنند.

واردات خودرو

به گزارش همشهری آنلاین، مهدی تقدسی اظهار کرد: در این طرح، متقاضیان ۱۰ درصد از مبلغ کل خودرو را واریز می کنند و پس از آن شرکت فرصت یک هفته ای برای تکمیل وجه به مشتریان می دهد.

وی ادامه داد: در این دوره، خودروها بدون قرعه کشی و به صورت فروش فوری به متقاضیان عرضه می شود.

به گفته مجری فروش سامانه خودورهای وارداتی، در این دوره خودروهایی از برند جک وارد شده است و متقاضیان می توانند به سامانه عرضه خودروهای وارداتی مراجعه کنند.

بر اساس عرضه های صورت گرفته در سامانه واردات خودرو، خودروهای عرضه شده بین ۶ تا ۱۱میلیارد تومان قیمت گذاری شده اند.

لازم به ذکر است که این خودروها پیش از جنگ تحمیلی اخیر ثبت سفارش و وارد کشور شده و مراحل ترخیص را طی کرده اند.

کد خبر 1074547
منبع: ایرنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار ثبت نام و قیمت خودرو

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha