حسین‌نژاد خود برای حضور در استقلال چراغ سبز نشان داده و در صحبت‌هایی که رابطان باشگاه استقلال با این بازیکن داشتند، او اعلام کرده در صورتی که باشگاه استقلال رضایتنامه‌اش را پرداخت کند حاضر است به این باشگاه منتقل شود.

حسین‌نژاد

به گزارش همشهری آنلاین باشگاه استقلال قصد دارد در نیم‌فصل لیگ برتر با محمدجواد حسین‌نژاد قرارداد منعقد کند. این بازیکن اکنون عضو باشگاه دینامو مخاچ قلعه روسیه است و شرایط نسبتاً مطلوبی در این باشگاه دارد. بدون شک استقلالی‌ها برای اینکه بتوانند حسین‌نژاد را برای حضور در تیم خود در نیم‌فصل ولو به طور قرضی راضی کنند ابتدا باید مبلغ رضایتنامه این بازیکن را به باشگاه کنونی‌اش در لیگ روسیه پرداخت کنند.

جز این باشگاه استقلال قادر به جذب حسین‌نژاد که یکی از لژیونرهای فوتبال ایران محسوب می‌شود، نخواهد بود و حضور این بازیکن در استقلال منتفی خواهد شد. حسین‌نژاد خود برای حضور در استقلال چراغ سبز نشان داده و در صحبت‌هایی که رابطان باشگاه استقلال با این بازیکن داشتند، او اعلام کرده در صورتی که باشگاه استقلال رضایتنامه‌اش را پرداخت کند حاضر است به این باشگاه منتقل شود. بدون شک حضور حسین‌نژاد در استقلال برای آینده فوتبالی این بازیکن نیز به خصوص در تیم ملی تأثیر مثبت خواهد داشت.

کد خبر 1073815

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار فوتبال ايران

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 1
  • نظرات غیرقابل انتشار: 1
  • IR ۱۲:۳۴ - ۱۴۰۵/۰۷/۱۲
    16 3
    بگیرید این بازیکن که استقلال لازمش داره کلا نیاز مبرم باشگاه به این بازیکن
  • ارتش سرخ ۲۰ US ۱۴:۳۲ - ۱۴۰۵/۰۷/۱۲
    10 3
    مالی نیست
  • IR ۱۴:۴۶ - ۱۴۰۵/۰۷/۱۲
    7 14
    لیاقت توپوشیدن پیراهن تیم حکومتی است پرسپولیس نیازمند بازیکنان شایسته ولایق است
    • ایمان IR ۱۸:۰۶ - ۱۴۰۵/۰۷/۱۲
      6 6
      نه خیلی کنعانی زادگان مالی هست...... هرچی فکرش میکنم اصلا پیروزی مالی نیست بااین ستاره الکی شون
  • علی IR ۰۵:۱۰ - ۱۴۰۵/۰۷/۱۳
    1 0
    بازیکنان ایرانی عشق پول شدن،و دیگه حوصله فوتبال سخت و رقابتی تو اروپا رو ندارن، چقدر زود کم میارن و برمی‌گردن ایران، عوضش، ژاپنی ها و کره ای ها، و جدیدا ازبک‌ها، هر روز آمار لژیونرهاشون، بیشتر میشه، ایرانی ها دارن برگشت میخورن
  • محمد کاظم مهاجری ES ۱۱:۲۱ - ۱۴۰۵/۰۷/۱۳
    1 0
    بازیکنی که از ایران میره و مجدد برمیگرده دیگه کیفیت سابق رو از دست میده و توانایی اون شدیدا کاسته میشه چون هم به نوایی میرسه و هم امکانات اونجا رو با ایران مقایسه میکنه