ترامپ روز شنبه به وقت شرق آمریکا در جمع خبرنگاران با تکرار تهدیدات برای دستیابی به زیاده خواهی‌های واشنگتن، ادعا کرد: ما یک تصمیم در مورد ایران خواهیم گرفت و من این تصمیم را خواهم گرفت. ما این کار را یا به روشی آسان یا به روشی دشوار انجام خواهیم داد.

ترامپ

به گزارش همشهری آنلاین؛ رئیس جمهور آمریکا درحالیکه برنامه هسته‌ای ایران طبق گزارش‌های آژانس بین المللی انرژی اتمی و نیز نهادهای اطلاعاتی آمریکا، صلح آمیز بوده است، مدعی شد: ایران عملا از هرگونه برنامه برای ساخت سلاح هسته‌ای دست کشیده است.

ترامپ که در حال عزیمت به اوهایو بود، در جمع خبرنگاران ادعا کرد: «ما درباره ایران یک تصمیم داریم که من آن را خواهم گرفت. ایران تضعیف شده است بنابراین تنها پرسش این است که این کار یا به روشی آسان انجام خواهد شد یا به روشی دشوار.»

رفتارهای متناقض رئیس جمهوری آمریکا در آستانه انتخابات میاندوره‌ای کنگره آمریکا گویای این است که او بیشتر به دنبال روایت سازی پیرامون پیروزی ادعایی خود در تجاوز بی دلیل علیه ایران است؛ سیاستی که عملا به تعمیق بی‌اعتمادی تهران و شانه خالی کردن مکرر واشنگتن از وفای به عهد در توافق‌های امضا شده به دست رئیس جمهور این کشور منتهی شده است.

رویکرد ترامپ در قبال ایران باعث ناامیدی بخشی از جمهوری‌خواهان خسته از جنگ شده است؛ گروهی که در مقاطعی جی‌دی ونس معاون رئیس‌جمهور و شماری از فعالان سیاسی را نیز شامل می‌شد و نسبت به طولانی شدن جنگ و پیامدهای آن بر قیمت سوخت و انتخابات میان دوره‌ای نگران هستند.

کد خبر 1073742

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار آمریکا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha