شهردار تهران با اشاره به ظهور الگوی «شهادت‌های خانوادگی» در تحولات اخیر منطقه، تأکید کرد: جامعه خود را بدهکار خانواده‌های شهدا و ایثارگران می‌داند و ایستادگی این خانواده‌ها، مسیر ایثار و شهادت را زنده نگه داشته است.

گرامیداشت هفته سالمندان

به گزارش همشهری آنلاین - علیرضا زاکانی، شهردار تهران، در آیین گرامیداشت هفته سالمندان که در برج میلاد برگزار شد، ضمن تجلیل از جایگاه خانواده‌های شهدا و جانبازان، آنان را نماد ترویج فرهنگ ایثار در جامعه دانست.

شهردار تهران با بیان اینکه جامعه، خود را وام‌دار خانواده‌های شهدا و ایثارگران می‌داند، خطاب به حاضران گفت: «ایران و این حرم بزرگ به شما افتخار می‌کند. شهدای ما و جانبازان ما در خانواده‌هایی پرورش یافته‌اند که فرهنگ ایثار و شهادت در آن‌ها شکل گرفته و نهادینه شده است. شما مانند خورشید می‌درخشید و ما بدهکار شما هستیم.»

ظهور الگوی «شهادت‌های خانوادگی»
زاکانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تحولات اخیر منطقه و جنگ‌های ۱۲ روزه، اظهار کرد: «جنگ‌های اخیر شرایط جدیدی از شهادت را به وجود آورد و الگوی جدیدی را در کنار الگوهای پیشین به تاریخ این مسیر اضافه کرد که همان شهادت‌های خانوادگی است.»

وی افزود: خانواده‌هایی که در این مسیر گام برداشتند، در کنار سایر شهدای ما قرار دارند و هر کدام حکایت و روایتی از ایثار و فداکاری را در خود جای داده‌اند.

اشاره به جنایات دشمن
شهردار تهران همچنین با اشاره به شهادت کودکان در میناب، این رویدادها را نشانه‌ای از وحشیگری آمریکا دانست و تصریح کرد: «شهدای کودک ما در میناب و سایر شهدای ما، همگی حکایت از صبوری ملت ایران و خوی سفاک دشمن دارند.»

زاکانی در پایان با ابراز امیدواری نسبت به شکست دشمن در جنگ تمام‌عیار فعلی، خاطرنشان کرد: «این امر محقق نمی‌شود مگر به مدد هنرها و توانمندی‌های شما؛ خانواده‌هایی که امروز در کنارشان هستیم و با ایستادگی و صبوری، مسیر ایثار و شهادت را استمرار می‌بخشند.»

کد خبر 1073441
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار شهردار

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha