به گزارش همشهری آنلاین، محمدحسین کنعانیزادگان و علی علیپور، دو بازیکن مصدوم پرسپولیس، همچنان در تمرینات گروهی این تیم حضور ندارند و روند درمان و آمادهسازی خود را به صورت اختصاصی دنبال میکنند.
قرار است این دو بازیکن پس از دیدار تدارکاتی پرسپولیس مقابل گلگهر سیرجان که روز جمعه برگزار خواهد شد، از هفته آینده تمرینات اختصاصی و کار با توپ را آغاز کنند تا به تدریج به شرایط حضور در تمرینات گروهی برسند.
با این حال، با توجه به شرایط فعلی این دو بازیکن و فاصله آنها با تمرینات گروهی، به نظر میرسد کنعانیزادگان و علیپور شانس زیادی برای همراهی پرسپولیس در نخستین بازی پس از تعطیلی یکماهه لیگ نداشته باشند. سرخپوشان در شروع دوباره مسابقات باید به مصاف نفت آبادان بروند و احتمال غیبت این دو بازیکن در این مسابقه وجود دارد.
نظر شما