شاگردان امیر قلعه‌نویی برای رسیدن به آرامش باید طلسم روسیه را باطل کنند.

تیم ملی

به گزارش همشهری‌آنلاین، سرمای استخوان‌سوز کازان تنها چیزی نیست که این روزها شاگردان امیر قلعه‌نویی را می‌لرزاند؛ سایه سنگین شکست ۳‌بر یک مقابل ازبکستان، تمام معادلات نیمکت تیم ملی را به‌هم ریخته است. یوزهای ایرانی با کوله‌باری از انتقاد و یک خط دفاعی متزلزل، پا به سرزمینی گذاشته‌اند که ۱۵‌سال است در آن طعم پیروزی را نچشیده‌اند. از آن شب رؤیایی در ابوظبی که محمدرضا خلعتبری با گل دقیقه‌۹۰ خود، تنها برد تاریخ ایران دربرابر تزارها را در دوران سرمربیگری موقت علی‌منصور رقم زد، ۵۷۱۱‌روز می‌گذرد. پس از آن، سهم ما از تقابل با روسیه تنها ناکامی بوده و تساوی. حالا قلعه‌نویی باید تیمی را دربرابر والری کارپین به میدان بفرستد که از لحاظ ساختار مالی و ارزش ستارگانش، در یک دنیای موازی سیر می‌کند.

در اردوی تزارها، ماتوی سافونوف ۳۰‌میلیون یورویی درون دروازه می‌ایستد و ۱۶‌بازیکن روسیه به‌تنهایی از گران‌ترین ستاره این روزهای فوتبال ایران یعنی سردار آزمون ارزشمندترند. اما تراژدی اصلی در بیرون از مستطیل سبز و در راهروهای مدیریتی در حال رخ‌دادن است. درحالی‌که فیفا تقویم مسابقات را برای آمادگی هرچه بیشتر تیم‌ها گسترش داده، تیم ملی ایران پس از لغو آماتورگونه بازی با ونزوئلا، حالا به یک بن‌بست تقویمی رسیده است. در روزهایی که رقبای آسیایی با تیم‌های قدرتمند جهان پیکار می‌کنند، دغدغه کادرفنی ما این شده که آیا پس از بازگشت به تهران، بازیکنان را به ۲تیم سفید و قرمز تقسیم کنند تا حداقل یک بازی درون‌تیمی برگزار شود؟ درهرحال کازان، آوردگاه فرار از یک بحران همه‌جانبه است.

تزارها آماده‌اند تا چهارمین باخت پیاپی را به قلعه‌نویی تحمیل کنند و تیم ملی برای فرار از این سقوط آزاد، چاره‌ای جز بازگشت به تنظیمات کارخانه و ارائه یک نمایش بی‌نقص ندارد.

بازی ایران و روسیه ساعت ۱۹:۳۰ امشب برگزار می‌شود.

کد خبر 1072608
منبع: روزنامه همشهری

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار فوتبال ايران

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha