محسن هرمزی، معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار تهران گفت: پارکینگ‌های امیرکبیر، مدنی و مینابی به بهره‌برداری رسیده و با همت ویژه، توسعه پارکینگ‌ها در دستور کار قرار گرفته است.

به گزارش همشهری آنلاین، هرمزی با بیان اینکه مباحث مطالعاتی و احداث پارکینگ ها را در این دوره دنبال کردیم، یادآور شد: همت ویژه ما توسعه پارکینگ هاست. تا پایان سال سه پارکینگ نیایش، جوادیه و اعتماد به بهره برداری می رسد. همچنین ایجاد فضاهای پارک حاشیه ای و اجرای مسیر سرزندگی نیز در حال انجام است.

یازده هزار تاکسی نوسازی شد

معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار تهران با اعلام اینکه ۱۱ هزار دستگاه تاکسی نوسازی شده است، تصریح کرد: از این تعداد دو هزار دستگاه تاکسی برقی بوده است.

وی افزود: حدود ۳۰ هزار دستگاه تاکسی فعال در خطوط وجود دارد که تقریباً یک‌سوم از آن‌ها مورد نوسازی قرار گرفته‌اند.

کد خبر 1072024

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تی وی همشهری

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha