نخستین بانوی بوکس تاریخ ایران در بازی‌های آسیایی روی رینگ رفت و به نخستین‌ پیروزی خود دست یافت.

سارینا نقش

به گزارش همشهری‌آنلاین در پنجمین روز از بیستمین دوره بازی‌های آسیایی آیچی ـ ناگویا، سارینا نقش به عنوان نخستین بانوی بوکسور تاریخ ایران در بازی‌های آسیایی روی رینگ رفت.

نماینده وزن ۶۵ کیلوگرم کشورمان، امروز در ورزشگاه «نیشیو گیمناشیوم» در نخستین مبارزه خود به مصاف هوسواتون حسنا از اندونزی رفت و در این دیدار و در سه راند موفق شد یک مبارزه جذاب و دیدنی را به نمایش بگذارد و در نهایت سه بر دو حریف خود را شکست داده و به یک هشتم نهایی راه یابد.

این مبارزه برای بوکس ایران از اهمیت تاریخی برخوردار است؛ چرا که سارینا نقش، نخستین بانوی بوکسور کشورمان است که در بازی‌های آسیایی به میدان می‌رود. پیش از این، مهدی کاظمی و دانیال شه‌ بخش، دو نماینده بوکس ایران در بخش مردان، با شکست حریفان خود، موفق به صعود به مرحله بعد شده بودند.



کد خبر 1071435
منبع: ایرنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار رزمی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha