سخنگوی وزارت خارجه چین امروز (سه‌شنبه) گفت،‌ پکن مخالفت خود را با تحریم‌های غیرقانونی آمریکا علیه خطوط هوایی ایران اعلام می‌کند.

لین جیان

به گزارش همشهری‌آنلاین ،یک روز پس از آنکه اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری ایالات متحده، تهدید به اعمال اقداماتی علیه شرکت‌های هواپیمایی ایرانی کرد، چین مخالفت خود را با تحریم‌های «غیرقانونی» واشنگتن علیه ناوگان هوایی تهران اعلام کرد.

لین جیان، سخنگوی وزارت خارجه چین این اظهارات را یک روز پس از آن مطرح کرد که اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری ایالات متحده در یک مصاحبه‌ای تلویزیونی به اقدامات احتمالی علیه ایران تهدید کرد.

به نقل از شبکه خبری العربیه، سخنگوی وزارت خارجه چین همچنین گفت: «ما مخالف تداوم تحریم‌های یک‌جانبه غیرقانونی هستیم که فاقد یک اصل در قانون بین‌الملل یا یک دستورکار از سوی شورای امنیت سازمان ملل است.»

بسنت مدعی شده بود که تمامی فعالیت خطوط هوایی ایران در سراسر جهان از ۲۳ سپتامبر (چهارشنبه اول مهرماه) متوقف می‌شود.

وی همچنین مدعی شد که آمریکا در حال گفت‌وگویی «سازنده» با مقام‌های مالی چینی از جمله مدیر بانک خلق چین به منظور همکاری با آمریکا در زمینه تحریم‌ها علیه ایران است.

چین که پیشتر به صورت قاطعانه این تحریم‌های یک‌جانبه آمریکا را رد کرده بود،‌ بار دیگر از حق خود برای داشتن روابط تجاری عادی با شرکایش از جمله ایران و روسیه دفاع کرد.

کد خبر 1070934
منبع: ایسنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار آسیا و اقیانوسیه

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha